Archiwum - Poznań przygarnę dziewczynkę
zeberka4 - Pią Lis 06, 2015 20:57 Temat postu: Poznań przygarnę dziewczynkę Witam, przyszedł w końcu czas kiedy zdecydowałam ze chcę mieć znowu szczurzego przyjaciela w domu. Szczurasów już trochę w życiu miałam... niestety większość krótko żyła i chorowała. Łącznie było ich 15.
Ale decydując się na zwierzaka trzeba się z tym liczyć. Przeważnie miałam samczyki, raz były samiczki.
Tym razem chciałabym adoptować panienkę, a po jakimś czasie kolejną( wiadomo że pojedyńczo szczęśliwe nie będą) no chyba że mamy do czynienia z aspołeczną dziewuchą.
Zależy mi aby nie bała się psów ponieważ będzie miała z nimi styczność.
Jestem z Poznania i chciałabym żeby panna była z tego miasta.
Mam wielki sentyment do Fuzzów więc gdyby trafiła się jakaś.... ale przyjmę chętnie też czarno-białą albo szarą w sumie obojętnie.
Zależy mi aby była jak najmłodsza bo takie maluchy szybko się przyzwyczajają i potem łatwo je połączyć.
W domu stoi pusta woliera i czeka na jakiś ciekawski noseczek.
Czekam na propozycje o ile jakieś będą
Mogę też poczekać bo nie spieszy mi się
ema0505 - Nie Lis 08, 2015 01:44
Nie lepiej od razu adoptować 2 dziewczyny? Będzie łatwiej. Od razu będą razem, nie będzie łączenia. Poza tym wątpię, żeby jakiś dom tymczasowy wyadoptowal jednego szczura do domu bez szczurów. Przemyśl to
zeberka4 - Nie Lis 15, 2015 11:35
Dziekuję za zaangażowanie, ogłoszenie nieaktualne.
Pare dni temu jakaś dziewczyna wystawiła informacje że odda szczura na facebook.
Napisałam, okazało się że kupiła szczura z prawdziwej pseuduchy dla kolezanki, został wysłany pocztą.
Ale koleżanka go nie wzieła,a dziewczyna nie miała co z nim zrobić i rozważała oddanie na karmówkę. Jak mi napisała, nie zastanawiałam się. Szczurek u mnie w dodatku chłopak ale no cóż Bedą duże jojca na starość:)
W tej chwili się aklimatyzuje w nowym domu.
zeberka4 - Nie Lis 15, 2015 11:35
Ah, żeby nie było rozważam już adopcję kolejnego chłopca.
|
|
|