Archiwum - Kraków/Bochnia (woj. Małopolskie) Chłopcy szukają domów.
Mała91 - Nie Wrz 06, 2015 21:34 Temat postu: Kraków/Bochnia (woj. Małopolskie) Chłopcy szukają domów. 1. Liczba szczurów do oddania: 5
2. Płeć szczurów:samce
3. Wiek szczurów: ok. 6 miesięcy
4. Miasto:Kraków/Bochnia/ Wieliczka
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast:Kraków/Bochnia/Wieliczka
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły:Zdrowe
7. Charakter, usposobienie szczurów: patrz pkt 18
8. Stosunek szczurów do człowieka: Jedne bardzo towarzyskie inne na początku nie ufne.
Jak już zaufają to witają się po podejściu do klatki. Na wybiegach wspinają się na człowieka.
9. Stosunek do innych szczurów: Są grzeczne, nie było miedzy nimi spięć
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: DT
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: Brak
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Mogą być rozdzielone tylko pod warunkiem że osoba zainteresowana ma już przynajmniej 1 szczura.
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: Od przyszłego właściciela wymagam dużo miłości, zapewnienie bezpieczeństwa odpowiednich warunków.
16. Zdjęcia szczurów:
17. Kontakt: 663557318
18. Kilka słów o szczurze:
Ponowie ze zdjęcia nr 1 i 2 są bardzo przyjacielscy. Pierwsze biegną się witać z człowiekiem. Ich uwielbioną miejscówką do spania jest miska na owoce i warzywa.
Chłopiec nr. 4 jest troszkę nieufny. Ale po pewnym czasie przekonuje się do człowieka.
Pan nr. 5 jest najbardziej nieufny , potrzebuje czasu i dużo miłości. Lubi ustawiać resztę. Jest największy.
Pan nr. 6 jest najmniejszy, i wszędobylski. Uwielbia się wspinać, skakać, bawić się.
barbus - Czw Wrz 24, 2015 08:34
Mała91, są prześliczne. Na początku października chętnie wziąłbym dwóch. 03 października będę przejeżdżał A4 przez Bochnię tylko nie wiem czy będę miał czas zjechać. Jak nie to się możemy umówić inaczej.
Możesz o mnie i moich szczurach przeczytać w wątku "Szczurki Barbusa" na tym forum.
Mała91 - Czw Wrz 24, 2015 19:56
Napisałam Pw.
Karena - Nie Paź 25, 2015 13:34
Mała91, Aktualne?
smeg - Czw Lis 12, 2015 09:55
Brak odzewu, zamykam.
|
|
|