Archiwum - Warszawa - Maluchy do adopcji - Rex, Red Devil, Double Rex
Lili-LuLu - Śro Kwi 22, 2015 12:25 Temat postu: Warszawa - Maluchy do adopcji - Rex, Red Devil, Double Rex 1. Liczba szczurów do oddania: 10
2. Płeć szczurów: 3 samców/ 3 samice
3. Wiek szczurów: 7 tygodni
4. Miasto: WARSZAWA
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: tylko po stronie adoptującego
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: jeden z maluchów ma aktualnie złamaną nogę , do adopcji po całkowitym wyleczeniu
7. Charakter, usposobienie szczurów: ciekawskie, przyjazne, zsocjalizowane
8. Stosunek szczurów do człowieka: ufne, od razy przybiegają do człowieka
9. Stosunek do innych szczurów: od narodzin razem , łagodne usposobienie
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: nie dotyczy
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: zakupione ciężarne matki
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: tak, rozdzielone
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: nie dotyczy
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: do oddania w minimum parach jednopłciowych, można je również dołączyć do stada
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: ankieta adopcyjna, umowa, [b][b]TYLKO I WYŁĄCZNIE ODBIÓR OSOBISTY[/b][/b] , WYMAGANA STERYLIZACJA DZIEWCZYN
16. Zdjęcia szczurów: poniżej, więcej zdjęć wysyłam na życzenie
17. Kontakt: Monika 537 037 775, cmaaa@wp.pl
18. Kilka słów o szczurze: Historia zaczęła się od mojej wielkiej miłości do ok 4 miesiecznych samic w kakadu , po cudownie spędzonym tygodniu pełnym zabaw i smakołyków okazało się iż przybyło nam ogonów ... nasze zdziwienie było ogromne słysząc niespodziewanie nad ranem kilka pisków i tak zostałam szczurzą babcią z 16 maluchów
Obecnie do oddania 3 x red devil, 2 x rex ciemny , 1x fuzz, 1x biały siamese/himalayan oraz 3 samice double rex/ fuzz
Layla - Śro Kwi 22, 2015 13:32
Jezusmaria, devile
Pyl - Śro Kwi 22, 2015 13:33
Lili-LuLu, czekałam na ten wątek
Trzymam mocno kciuki za rozsądne domki - od siebie mogę tylko napisać, że głaskałam dwóch chłopaków i są kochani - socjalizacja na 6
Ech, szkoda, że nie mogę się doszczurzyć...
Cegriiz - Śro Kwi 22, 2015 14:33
To ja podpowiem, ze z białasów wyjdą himki.
Kciuki za najlepsze domy
cornflakegirl - Śro Kwi 22, 2015 16:51
ło jejku jejku za domki
mmarcioszka - Śro Kwi 22, 2015 17:59
Devile... Idę sobie, trzymam kciuki za szybkie znalezienie najlepszych domków.
nikoś - Śro Kwi 22, 2015 18:12
Witam jestem zaintersowana adopcją dwóch samczyków oczywiście na doszczurzenie.Mieszkają już u mnie dwa szczurki samczyki ok 4 mc ,klateczkę posiadamy Savić Freddy2 stary typ z pełnym wyposażeniem,wybiegi codzienne po całym pokoju oczywićie zabezpieczonym.Nie wiem co mam jeszce napisać ponieważ jestem tu nowa i jeszcze nie ogarniam.:oops:
rootskama - Śro Kwi 22, 2015 18:31
również jestem zainteresowana 2 samczyki, biały siamese/himalayan i rex.
nikoś - Śro Kwi 22, 2015 18:52
Dwa piękne kluchy już zarezerwowane ,cieszę się niesamowicie,mam nadzieje że jutro uda się odebrać bączki.
Oluś - Śro Kwi 22, 2015 21:04
Potwierdzam wraz z braciszkiem maluchów, socjalizacja na szóstkę z plusem!
Również tutaj kciukam za najlepsze domki!
klaldyj - Wto Maj 19, 2015 14:45
dalej aktualne?
dzoo92 - Wto Maj 19, 2015 15:21
z tego co mi wiadomo to nie. Pani już dwa dni później pisała że wszystkie szczurki mają już domki na facebooku.
|
|
|