Archiwum - Poznań, znaleziono szczury/ODDAM
gosc99099 - Pią Mar 27, 2015 12:59 Temat postu: Poznań, znaleziono szczury/ODDAM 1. Liczba szczurów do oddania: 2
2. Płeć szczurów: najprawdopodobniej samice
3. Wiek szczurów: nieznany, najprawdopodobniej powyżej roku
4. Miasto: Poznań
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: tylko na terenie Poznania
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: brak informacji. Jeden ze szczurków ma guzek pod pachą, całkiem duży (możliwy powód porzucenia).
7. Charakter, usposobienie szczurów: całkowicie oswojone, nie boją się dłoni, chętnie przychodzą na dźwięk jedzenia
8. Stosunek szczurów do człowieka: przyjazny
9. Stosunek do innych szczurów: brak informacji
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Znalezłem je biegające po lasku marcelińskim w Poznaniu i zabrałem do domu, szukam dla nich właściciela.
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: 0,5kg karmy versele laga
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: znalazłem 2 biegające wspólnie więc nie warto ich rozdzielać
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: byle by nie był to terrarysta
16. Zdjęcia szczurów: brak, nie posiadam aparatu. Mam laptopa więc mógłbym pokazać je na skype.
17. Kontakt: 889778427
18. Kilka słów o szczurze: 2 białe samice, ogony czyste bez blizn i widocznych wad, wszystkie paluszki i pazurki obecne, oczka wyglądają na zdrowe, futerka nieposklejane, brak łysych punktów. Jeden ze szczurków ma guzek pod pachą, całkiem duży (możliwy powód porzucenia).
gosc99099 - Sob Mar 28, 2015 16:22
Temat do zamknięcia, szczury są już w drodze do Wa-wy do kliniki.
|
|
|