Archiwum - [Warszawa, cała Polska] Siedem labików szuka domu! 

Maszka - Wto Wrz 16, 2014 23:19 Temat postu: [Warszawa, cała Polska] Siedem labików szuka domu! 1. Liczba szczurów do oddania:  7

2. Płeć szczurów:  samiczki

3. Wiek szczurów: urodzone 30.05.2014r.

4. Miasto:  Warszawa

5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast:  będziemy szukać transportu grzecznościowego

6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły:  brak, są zdrowe 

7. Charakter, usposobienie szczurów: kontaktowe, wesołe, mają mnóstwo energii

8. Stosunek szczurów do człowieka: dobry, same chętnie wchodzą na ręce (łapania jeszcze trochę się boją) i zgrzytają ząbkami z zadowolenia, kiedy je się drapie   

9. Stosunek do innych szczurów:  dobry

10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania:  szczury pochodzą z laboratorium, szczep wistar, aktualnie znajdują się w DT

11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:  -

12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:   -

13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: brak 

14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone:  mogą zostać rozdzielone, jednak domki chcące przygarnąć więcej niż jednego szczura mają oczywiście pierwszeństwo

15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: proszę o uzupełnienie ankiety i przesłanie jej na maila, wymagana jest wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej 

16. Zdjęcia szczurów: 

zdjęcia wykonane dzięki uprzejmości ogonkowo.pl Dziękujemy! 

17. Kontakt: bardzo proszę o kontakt mailowy, ponieważ na forum często nie mogę się dostać: malgorzat.zych@gmail.com W wiadomości proszę dopisać swój nick oraz miejsce zamieszkania. 

18. Kilka słów o szczurze: -

ANKIETA:

1. Czy podpiszesz umowę adopcyjną, tym samym czy jesteś osobą pełnoletnią?

2. Jak duża będzie klatka w której szczury będą mieszkały? (proszę podać wymiary klatki, najlepiej dołączyć zdjęcie) Jakie jest/będzie jej wyposażenie?

3. Jak często będą odbywać się wybiegi, na jak długo i gdzie ?

4. Czy w razie choroby szczur będzie miał opiekę weterynarza znającego się na jego leczeniu? Proszę podać nazwisko weterynarza i gdzie przyjmuje.

5. Czym karmisz/będziesz karmić swoje szczury? (proszę wymienić konkretne marki karmy, dodatki etc.)

6. Czy szczur będzie miał towarzystwo, w jakim wieku i jakiej płci?

7. Czy w domu są małe dzieci, inne zwierzęta?

8. Na jakiej ściółce trzymasz/będziesz trzymać szczury? Proszę podać konkretny rodzaj ściółki, firmę.

9. Czy wychodzisz/zamierzasz wychodzić ze szczurem na tereny otwarte (gdzie?)?

10. Czy na czas Twojego wyjazdu szczury będą miały opiekę zaufanej osoby wiedzącej jak się nimi zajmować?
												 Starsza Pani - Śro Wrz 17, 2014 17:32
  Gdyby ktoś miał ochotę obejrzeć Matyldy (robocze imię nadane przez Quag, przyjęło się  błyskawicznie) i wybrać najpiękniejsze, zapraszam     .
												 quagmire - Śro Wrz 17, 2014 18:07
  Wszystkie Matyldy są cudowne  
												 Kaola - Śro Wrz 17, 2014 23:58
  przygarnęłabym je wszystkie   )
												 Pyl - Czw Wrz 18, 2014 18:14
  O! Matyldy mają w końcu swój wątek    

Polecam - szczególnie osobom, które chcą się zanurzyć w zmasowanym białym szczurzym puchu - byłam, macałam, międliłam i ukochałam  
												 Starsza Pani - Czw Wrz 18, 2014 18:38

| Kaola napisał/a: | 	 		  przygarnęłabym je wszystkie   ) | 	  

Kaola, już wiążę kokardy i pakuję  
												 Kaola - Czw Wrz 18, 2014 22:53
  Słyszałam, że są gdzieś tam męskie albiki, musiałam napisać  
												 Starsza Pani - Pią Wrz 19, 2014 07:31
  Właśnie próbuję je odszukać. A nie mogą być 3 dziewczyny zamiast jednego faceta     ? Wagowo wyjdzie na to samo, chłopaki już na początku byli olbrzymi, wyglądali jak z innego miotu.
												 Kaola - Pią Wrz 19, 2014 10:40
  Myślę, że moi samczy samce by je zamęczyli, a klatka by wybuchła od ilości szczurów i stężenia hormonów. Chciałabym chłopca zaadoptować przed niedzielą, bo potem przez 2 miesiące może mnie nie być w warszawie... Da się coś zrobić?
												 Starsza Pani - Pią Wrz 19, 2014 15:39

| Kaola napisał/a: | 	 		  | Myślę, że moi samczy samce by je zamęczyli, a klatka by wybuchła od ilości szczurów i stężenia hormonów. Chciałabym chłopca zaadoptować przed niedzielą, bo potem przez 2 miesiące może mnie nie być w warszawie... Da się coś zrobić? | 	  

Jakby były, to by się dało, sama bym Ci dowiozła. Ale niestety DT się zakochał we wszystkich trzech i już je połączył ze swoim stadem. I nie chciał oddać jednego, bo "nie wiedziałabym, którego wybrać". 

Ale jak tylko będę miała labki albo cokolwiek młodego płci męskiej z dobrym charakterem,  od razu się do Ciebie zgłoszę     .
												 Kaola - Pią Wrz 19, 2014 17:08
  Ze zlym tez damy rade    tak dawno nie mialam albika... kiedys bylo ich tak duzo. Oczywiscie to dobrze ze juz ich nie ma. Niech dt jeszcze pomysli...
												 Starsza Pani - Pią Wrz 19, 2014 20:45

| Kaola napisał/a: | 	 		  Ze zlym tez damy rade    tak dawno nie mialam albika... kiedys bylo ich tak duzo. Oczywiscie to dobrze ze juz ich nie ma. Niech dt jeszcze pomysli... | 	  

U mnie w domu w dalszym ciągu jest ich dużo     . Tylko płeć nie ta ...
												 Kaola - Pią Wrz 19, 2014 22:53
  Wiesz, martwie sie czy samce nie zameczyliby nawet wykastrowanej samiczki...
												 mmarcioszka - Sob Paź 18, 2014 22:39
  Aktualne?
												 Starsza Pani - Pon Paź 20, 2014 21:42
  Tak, aktualne. Jak będzie do zamknięcia, napiszę.

| 

|  

|