Archiwum - Szczurek Dumbo, współlokator dla Rozrabiaki
Shadow - Wto Wrz 16, 2014 18:34 Temat postu: Szczurek Dumbo, współlokator dla Rozrabiaki Przygarnę / Kupię
szczurka Dumbo Rex American Blue lub Dumbo Rex Russian Blue z czarnymi oczkami. Chętnie z jasną plamką na nosku.
Ja osobiście preferuję każdy rodzaj szczurków, ale córeczka posiadająca już jednego szczurka Dumbo Black Standard z białym brzuszkiem zażyczyła sobie kudłacza .
Najlepszym wiekiem dla szczurka byłyby trzy/cztery miesiące, ponieważ właśnie tyle ma nasz Jasper. Ewentualnie mogą to być małe nieco ponad miesięczne szczurki, oswojone z dotykiem człowieka, z racji, że Jasper jest niesamowicie spokojny i łagodny.
Mamy możliwość odebrania szczurka w Krakowie, szczurek z dalszych stron powinien zostać przywieziony przez właściciela.
Oferuję mu naprawdę dobry dom. Sama kocham szczury i cieszę się, że moja córa się we mnie wdała.
Proszę o kontakt na numer GG: 51170439
smeg - Wto Wrz 16, 2014 19:43
Super, że zdecydowaliście się przygarnąć kolejnego szczurka, bo to silnie stadne zwierzęta i Wasz Jasper nie powinien mieszkać sam. Jeśli nie znajdziecie wymarzonej odmiany (a przyznam, że wymagania są spore ), nie czekajcie zbyt długo, przygarnijcie dowolnego młodego chłopczyka, który akurat będzie do adopcji, żeby Jasper nie musiał tyle przebywać w samotności. Pewnie już wiecie, że człowiek nie zastąpi szczurowi drugiego szczura A na kudłatego będzie można czekać do woli, jeśli będzie miał dołączyć do stada jako trzeci szczurek
nimka - Wto Wrz 16, 2014 23:31
Tu jest:
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=16818
mmarcioszka - Sob Paź 18, 2014 22:37
Aktualne?
mmarcioszka - Wto Paź 28, 2014 22:58
Brak odzewu, zamykam.
|
|
|