Archiwum - [Szczecin] 2 chłopaków z DS znowu szuka domu
Antiba - Wto Sie 19, 2014 21:32 Temat postu: [Szczecin] 2 chłopaków z DS znowu szuka domu 1. Liczba szczurów do oddania: 2
2. Płeć szczurów: samce
3. Wiek szczurów: około 4 miesięcy
4. Miasto: Szczecin
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: W pierwszej kolejności trasa Szczecin-Trójmiasto-Mazury
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: zdrowe
7. Charakter, usposobienie szczurów: łagodne, inteligentne, trochę nieufne
8. Stosunek szczurów do człowieka: zależy od sytuacji, jeszcze niezbyt ufne
9. Stosunek do innych szczurów: pozytywny
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania:
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: interwencja Vivy
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: -
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: Możliwość odsprzedania ich klatki (kupiona dla nich) z wyposażeniem
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: preferowana adopcja razem, są bardzo zżyte
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: wizyta przed i po adopcyjna, ankieta Fundacji Viva! Gryzonie. Szczurki mogą trafić do stada już istniejącego (preferowana różnica wieku nie większa, niż rok) lub do osoby nie posiadającej wcześniej szczurów
16. Zdjęcia szczurów: pod imieniem Dante i Wiktor. Niestety brak najnowszych zdjęć, szczurki na pewno urosły Album
17. Kontakt: d.dubowska@gmail.com, 667 242 343
18. Kilka słów o szczurze: Szczurki wraz z dwoma braćmi byli u mnie na DT. Po pewnym czasie wypuszczałam ich wspólnie na wybieg z moimi dorosłymi szczurami i były z nimi zgodne. Znalazłam dla nich nowy dom - dziewczyna podpisała umowę, kupiła super wyposażenie, lecz ma poważne problemy z właścicielami wynajmowanego mieszkania. Okoliczności zmuszają ją do oddania szczurów. Może sprzedać dodatkowo klatkę, którą kupiła dla nich (dokładnie ta klatka + sputnik, jakieś koszyki oraz pozostały żwirek (z worka 35 l) i karmę Beaphar+Vilmie. Ja zajmuje się tylko ponowną adopcją, w sprawie klatki podam kontakt bezpośrednio do Eweliny.
Noxa - Wto Sie 19, 2014 22:32
Na początku i jakoś po 20 września mogę dać transport na trasie do Krakowa (tylko ze nocnym pociagiem- przez Częstochowę) (;
Layla - Pią Wrz 19, 2014 10:48
Antiba, aktualne?
Karena - Pon Paź 13, 2014 12:42
Brak odzewu. Zamykam.
|
|
|