Archiwum - Wiosenne zmiany na Forum
Karena - Wto Kwi 01, 2014 01:52 Temat postu: Wiosenne zmiany na Forum Dziękujemy za udział w ankiecie oceniającej pracę MT wszystkim 39 użytkownikom, którzy wzięli w niej udział. Ilość pozytywnych komentarzy ociepliła nam dzień, a wszystkie negatywne wzięliśmy sobie do serca.
W związku z negatywnymi komentarzami w ankiecie oraz pojawiającymi się w niej głosami dotyczącymi zmiany całego składu, postanowiliśmy jednogłośnie zrezygnować z pełnionych funkcji.
Administratorem technicznym wciąż i niezmiennie pozostaje tgategav.
W związku z wczorajszym zakończeniem naboru do moderacji wyłoniliśmy 3 osoby, które już dziś otrzymały odpowiednie uprawnienia : Bel, Dinfean, Irsa.
http://forum.szczury.biz/groupcp.php?g=7814
Każdą z wyłonionych osób obowiązuje standardowy okres próbny trzech miesięcy.
Po okresie próbnym Administratora wyłoni tgategav, lub nowi członkowie MT wybiorą go spośród siebie.
Oczywiście w najbliższym czasie będziemy (my -poprzedni skład) służyć im pomocą od strony technicznej i ewentualną poradą.
Dziękujemy za zaufanie jakim darzyliście nas podczas pełnienia naszych funkcji oraz chęć ciągłego ulepszania forum.
Nie żegnamy się z Wami, bo każde z nas będzie dalej aktywnie uczestniczyło w życiu forum, tak jak to robiło do tej pory
Vaco - Wto Kwi 01, 2014 02:58
Heheszki
[ Komentarz dodany przez: tgategav: Wto Kwi 01, 2014 04:01 ]
prosiłbym o poważniejsze podejście do tematu i o ładne powitanie nowej ekipy
Anonymous - Wto Kwi 01, 2014 05:53
Ja też lubię 1 Kwietnia . A w Klewkach wylądowali Talibowie
Mao - Wto Kwi 01, 2014 06:03
Cytat: | prosiłbym o poważniejsze podejście do tematu i o ładne powitanie nowej ekipy |
TAJEST!
Witamy!
Off-Topic: | W sumie to trochę szkoda, po cichu liczyłam na żółty nick dla Mao |
Szczurówka - Wto Kwi 01, 2014 07:09
gratulacje witam
Bel - Wto Kwi 01, 2014 07:19
Witam wszystkich i dziękuję za zaufanie miło jest być w końcu docenionym po ponad 5 latach
pszczoła - Wto Kwi 01, 2014 07:29
dobry żart
Bel - Wto Kwi 01, 2014 07:31
ej sluchajcie to jest troche przykre co robicie. Od kilku lat co porzadki skladam deklaracje do pelnienia funkcji moda.. do tej pory z wiadomych przyczyn spotykalam sie niestety tylko z odmowa. Wiec zamiast pisac dobry zart moglibyscie sie cieszyc razem ze mna..
pszczoła - Wto Kwi 01, 2014 07:39
Bel, WYBACZ
Gratuluję nowemu MT
klauduska - Wto Kwi 01, 2014 07:41
no na pewno
edit:
to nie jest żart ??
Bel - Wto Kwi 01, 2014 07:43
nie to nie żart. Mam sporo czasu więc trochę postaram się odciążyć dziewczyny
klauduska - Wto Kwi 01, 2014 07:44
dalej nie wierzę. Aż poszłam sprawdzić kto to ten "Difean" jest. Cały 1 post na forum. Tralala no na pewno nie żart
Bel - Wto Kwi 01, 2014 07:46
Ja mam 8325 jesli te statystyki Cie utwierdzaja w przekonaniu
Mao - Wto Kwi 01, 2014 07:46
Bel, czemu odciążyć, skoro zrezygnowały jak jeden mąż? Tu nie ma kogo odciążać, oprócz technicznych jest Was trójka, będziecie orać jak małe osiołki
Ofkors gratki
dinfean - Wto Kwi 01, 2014 07:51
Witam wszystkich. Większość z was pewnie mnie nie zna, a i ilość postów nie powala, niemniej szczury posiadam od paru lat, forum przeglądam regularnie. Moderowałem i adminowałem na paru mniejszych i większych forach, także wydaje mi się, że odnajdę się na tej pozycji. Myślę, że się dogadamy
|
|
|