Archiwum - [Bydgoszcz] Neon- ok. 7 tygodniowy fuzz szuka domu!
Niebieska - Sob Lut 15, 2014 12:04 Temat postu: [Bydgoszcz] Neon- ok. 7 tygodniowy fuzz szuka domu! 1. Liczba szczurów do oddania:1
2. Płeć szczurów: samczyk
3. Wiek szczurów: 7 tygodni
4. Miasto: Bydgoszcz
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: mozliwy
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: brak
7. Charakter, usposobienie szczurów: Nie jest moze wulkanem energii- wiekszosc energii pozytkuje na spanie,ale jak sie rozbryka,to na calego
8. Stosunek szczurów do człowieka:Wobec ludzi jest baardzo miły- cały czas garnie się do człowieka,nie dając mu większej chwili spokoju.
9. Stosunek do innych szczurów: do tej pory mial kontakt tylko z samiczka u chlopaka od ktorego do mnie trafil. mysle jednak,ze dogadalby sie z samcem lub wysterylizowana samiczka
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: jestem DT
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: brak
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone:
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: podstawowa znajomosc szczurzych potrzeb, dobre zarelko,metraz,szczurze towarzystwo,wybiegi i dobry vet
16. Zdjęcia szczurów:
17. Kontakt: vixit@poczta.onet.pl
18. Kilka słów o szczurze: jeszcze nie widzialam,procz mojego sp. Pieroga takiego przytulaka wobec czlowieka,ale bez innych szczurow jest smutno
Helcia - Sob Lut 15, 2014 12:18
Śliczny
Szczurówka - Sob Lut 15, 2014 12:36
Off-Topic: | Jezu jaki śliczny aż GMR mi się włącza |
Niebieska - Wto Lut 18, 2014 07:12
czy ktos zna kogos z Olsztyna,kto moglby przeprowadzic wizyte przedadopcyjna dla Neona?
jest jeszcze jedno miejsce: Nowe Miasto nad Pilica (potencjalny DS zaoferowal odbior wizytatora z Wawy )
z gory bardzo dziekuje za pomoc.
Niebieska - Śro Mar 05, 2014 07:04
domki juz zwizytowane- decyzja przede mna. trudna...
Niebieska - Pon Mar 10, 2014 11:55
Neon pojechał wczoraj do domku
|
|
|