Archiwum - przygarnę samiczke Wrocław
gooosiaa - Śro Lut 05, 2014 12:32 Temat postu: przygarnę samiczke Wrocław witam. przygarnę młodą samiczkę do towarzystwa dla juz posiadanej szczurzycy. proszę o konktat na email malga12@o2.pl
Karena - Śro Lut 05, 2014 12:43
gooosiaa, Witamy
Zachęcam do przeczytania Udane poszukiwania
gooosiaa - Czw Lut 06, 2014 00:28
oki przeczytałam i nie wybrzydzam ;D
jak do końca tygodnia nie znajdę żadnego z adopcji będę zmuszona kupić w zoologicznym a tego wolałabym uniknąć... a by kupić jakiegoś z hodowli to nie ma czasu (młoda jest na prawdę bardzo młoda, aż się zdzwiłam ,że tak malutką mogę zabrać do domu i potrzebuje strasznie duuuużo uwagi. Teraz w trakcie sesji po prostu siedzi ze mną,a raczej na mnie, i stara mi się nie przeszkadzać kiedy się ucze, ale jak ją wsadze do klatki to istny armagedyn. Boję się co będzie się dało kiedy będę znowu chodzić na zajęcia )
Karena - Czw Lut 06, 2014 03:25
gooosiaa, Dlaczego 'zmuszona'?
Szczurów do adopcji są całe dziesiątki więc jestem pewna, że znajdziesz towarzystwo dla swojej szczurzycy
Smerfeta - Czw Lut 06, 2014 06:29
moglabym pomoc ale nie wiem co z transportem gooosia odezwij sie do mnie na meila alicjaszypura@wp.pl p.s. zeby nie bylo nie robie czarnych interesow , nie rozmnazam i nie hoduje mam spore stadko meskie i żenskie ( wiekszosc przygarnieta badz odratowana z karmowki niestety ale szczur to szczur ) ktore chetnie poznaja nowy dom
Cegriiz - Czw Lut 06, 2014 10:13
Smerfeta, to już nie możesz swojego wątku wypisać w dziale "oddam" ?
Smerfeta - Czw Lut 06, 2014 13:56
Nie pomyślałam
gooosiaa - Czw Lut 06, 2014 17:42
Hm może nie zmuszona... ale jestem w gorącej wodzie kąpana,a czekam już parę dni, dałam parę ogłoszeń i jak do tej pory nie miałam żadnej konkretnej propozycji. A chcę znaleźć mojej Małej przyjaciółkę jeszcze w tym tygodniu
Karena - Czw Lut 06, 2014 18:46
gooosiaa, Szukałaś na fanpejdżu 'Szczurze adopcje'? Zerkałaś na nasz dział Oddam?
Są przecież szczurki szukające domów
Rozumiem pośpiech ale 'parę dni' to naprawdę nie jest długo.
Nie poprzestawaj na daniu ogłoszenia, angażuj się aktywnie np. w poszukiwanie transportu jeśli ogonek jest z innego miasta.
druidka - Nie Mar 02, 2014 17:56
Ja mam samiczkę do oddania, naisałam maila
Karena - Czw Mar 13, 2014 08:39
gooosiaa, Ogłoszenie aktualne?
mmarcioszka - Śro Mar 19, 2014 01:13
Brak odzewu, zamykam.
|
|
|