Archiwum - Zaadoptuję ogoniastego
Selldine - Czw Paź 24, 2013 21:35 Temat postu: Zaadoptuję ogoniastego Mogę przyjąć pod opiekę szczurki (dziewczyny bądź kastratów). Oferuję również dom tymczasowy (tu płeć dowolna). Wiek nie gra roli.
Warunki w których znajdują się szczury:
Klatka o wymiarach
długość: 1 metr
szerokość: 0,5 metra
wysokość: 1 metr
Wewnątrz półki, hamaki, tunele, domki, drabinki, norki.
Posiadam również dodatkową klatkę 80x44x80cm oraz 100x54x85cm i dwie tak zwane chorobówki.
Na wybieg wypuszczane codziennie (mieszkanie dostosowane do bezpiecznego biegania i zabawy), weterynarz znający się na rzeczy w pobliżu (Ogonek 10 min od mieszkania, PulsVet 25 min).
Do jedzenia podaję różne karmy, w zależności od preferencji zwierzaka, plus warzywa, owoce, gerberki, suchy chleb, czasem jakieś mięso, ryż itd.
Jedyne, co ma dla mnie znaczenie to, aby ogony były oswojone i przywykły do kontaktu z człowiekiem oraz nie rzucały się na inne ogoniaste (nad agresorami trzeba spędzić dużo czasu, a przez studia nie mam go aż tyle).
Dlaczego umieszczam ten post w tym dziale, a nie szukam w adopcjach? Ponieważ mi się nie spieszy, a być może ktoś ma obecnie ciężką sytuację i chciałby przekazać swojego ogoniastego w dobre ręce
Nic nie mogę obiecać w 100%, ale zawsze mogę rozważyć przygarnięcie kolejnej sztuki. Oczywiście to wszystko jest zależne od moich aktualnych możliwości finansowych i ilości posiadanych ogoniastych.
Post będzie aktualny cały czas, jednak na ogół zapominam tu zajrzeć, więc proszę o kontakt najlepiej mailowy
Tu od razu proszę moderatorów i administrację o nie usuwanie tematu, gdyż naprawdę zapominam zaglądać po jakimś czasie do tego działu, a ogonów w potrzebie się nigdy nie wyrzeknę
Mam doświadczenie z podawaniem leków, zastrzyków, itd. Więc jeżeli potrzeba, to nie ma problemu
kontakt na mail: koai@outlook.com
gg: 11289642 (rzadko kiedy odpalam)
Pyl - Czw Paź 24, 2013 21:42
Selldine, pozwolę sobie wskazać Twój wątek Starszej Pani - ona zawsze ma jakieś bidy do przygarnięcia i stale poszukuje dobrych domków Strzeż się
Karena - Czw Paź 24, 2013 22:16
Selldine, http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=15407 dużo potrzebujących
lilith - Sob Lis 02, 2013 17:59
http://forum.szczury.biz/...p=919792#919792
Selldine - Sob Lis 02, 2013 21:01
Niestety nie odważę trzymać sie w domu z pięcioma moimi dziewczynami pełnojajecznych chłopaków
mmarcioszka - Nie Gru 01, 2013 00:18
Aktualne?
Selldine - Nie Gru 01, 2013 11:33
Tak :p
Będzie aktualne, takie ogłoszenie na stałe. Zawsze mogę rozważyć adopcję kolejnego ogona i będzie to zależeć od obecnej sytuacji finansowej i prywatnej, ale to już się okaże jeżeli zajdzie taka potrzeba
Dom tymczasowy również oferuję, jeżeli ktoś się odezwie na mail, gg, czy pw. A do tego wątku rzadko kiedy zdarza mi się zajrzeć.
mmarcioszka - Nie Gru 01, 2013 23:41
Selldine, w tskim razie może dopisz się w tym temacie: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=955
Karena - Pon Gru 02, 2013 00:36
Off-Topic: | mmarcioszka, już Selldine jest na liście DT |
mmarcioszka - Pon Gru 02, 2013 00:46
Selldine, ok, to temat zostaje
Off-Topic: | Karena, faktycznie Szukałam wcześniej i nie znalazłam, jestem ślepa. |
Selldine - Sob Gru 07, 2013 18:28
Zawieszam na jakiś czas, gdyż musimy wyleczyć jakieś paskudztwo, które mamy w stadzie. Obecnie wszyscy są na antybiotykach i zobaczymy, jak to będzie. Dam znać, kiedy będzie po
Dlatego wolę nie dobierać nowego osobnika do domu, gdyż zapewne doszłaby kolejna sztuka do leczenia.
Karena - Czw Cze 12, 2014 20:23
Selldine, Otwieram na życzenie
Selldine - Czw Cze 12, 2014 20:27
Dziękuję
Chciałam już odwołać wiadomość z 7 grudnia, opanowaliśmy sytuację
Karena - Pon Lip 28, 2014 01:34
Selldine, ogłoszenie aktualne?
mmarcioszka - Nie Sie 24, 2014 19:30
Brak odzewu, zamykam.
|
|
|