Archiwum - [Górny Śląsk] Franciszek - 2-miesięczny czarny niest.kaptur
limomanka - Pon Wrz 02, 2013 19:56 Temat postu: [Górny Śląsk] Franciszek - 2-miesięczny czarny niest.kaptur 1. Liczba szczurów do oddania: 1
2. Płeć szczurów: samiec
3. Wiek szczurów:ok. 2 miesięcy
4. Miasto: Tarnowskie Góry
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Mogę dowieźć chłopaka do najbliższych miast (Bytom, Katowice, Chorzów, Gliwice, Świętochłowice itp.), łatwo też mi załatwić transport do Krakowa i Legnicy, ewentualnie w okolice Puław (znacznie rzadziej). Mogę zabrać maluszka do Wrocławia w terminie 13-15.09 (wystawa szczurów), stamtąd ktoś może byłby w stanie przewieźć go dalej.
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: zdrów jak ryba Profilaktycznie odrobaczony.
7. Charakter, usposobienie szczurów: Jak to maluszek - radosny, brykający i skoczny. Zapowiada się na fajnego szczura, na razie w głowie przede wszystkim ma zabawę.
8. Stosunek szczurów do człowieka: nie boi się, nie gryzie, straszny przytulak
9. Stosunek do innych szczurów: pozytywny
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: jest u mnie na tymczasie
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: nie dotyczy
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: nie dotyczy
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: brak
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: nie dotyczy
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: podpisanie umowy adopcyjnej, przyjęcie wizyty przedadopcyjnej oraz posiadanie towarzystwa dla Frania.
16. Zdjęcia szczurów:
Weź mnie do domu...
Maluciak na krótkim (aparat mi się wyłączył...) filmiku
17. Kontakt: tu oraz przez pw
18. Kilka słów o szczurze: 'Franek z domu limomanek' standard standard black bareback z pięknymi plamkami na brzusiu to kolejny mój tymczas na wydaniu.
Tym razem odebrałyśmy (razem z Edytą820917) szczurka nieodpowiedzialnej rodzinie. Starsza córka sprawiła sobie zwierzątko, którego reszta rodziny się bała. Franek nie miał nawet swojej klatki (mieszkał w pożyczonej malutkiej, w której by nie miał szans urosnąć). Dziewczyna co prawda starała się o niego dbać i bardzo się do szczurka przywiązała, ale mama była nieugięta.
Franek został mi przedstawiony (przez mamę) jako szczur gryzący i dziki. Okazało się, że to miziak nad miziaki - sympatyczny maluch, który dobrze dogaduje się z innymi szczurami a także z ludźmi.
Szczurówka - Pon Wrz 02, 2013 20:14
W razie czego mogę Franka:
Odebrać w centrum Gliwic i dowieźć w każdą jej dzielnicę.
Przewieźć na trasie Gliwice->Zabrze
Zawieść z Gliwic do Poznania (Prawdopodobnie w Październiku, Listopadzie lub Grudniu)
Willow - Pon Wrz 02, 2013 20:15
Chłopak cudny, ale to nie bareback tylko niestandardowy hooded
za najlepszy domek dla pieszczocha.
limomanka - Pon Wrz 02, 2013 20:29
A jednak niestandard? Jeszcze się upewnię w temacie o odmianach i w razie czego zmienię tytuł.
mmarcioszka - Pon Wrz 02, 2013 20:31
limomanka, Franek to zdecydowanie niest. hooded
limomanka - Pon Wrz 02, 2013 20:32
buuuu - ale i tak jest śliczny, prawda?
mmarcioszka - Pon Wrz 02, 2013 20:33
Pewnie, że śliczny, jak wszystkie kaptury
Willow - Wto Wrz 03, 2013 07:35
Kapturki rządzą! Aż żal, że nie mogę przygarnąć takiego słodziaka choć GMR wariuje
limomanka - Wto Wrz 03, 2013 09:39
Komu maluszka, komu?
_ogonek_ - Śro Wrz 04, 2013 19:06
cudeńko
Szczurówka - Czw Wrz 05, 2013 21:59
UP
kto przygarnie?
Aghaa - Pią Wrz 06, 2013 22:44
Ale piękny!!! Bardzo przypomina mi Młodego... [*] "Dziki i gryzący szczur" ?? przesłodka malizna
limomanka - Pon Wrz 09, 2013 18:36
Franciszek czeka już tylko na transport - temat do zamknięcia
mmarcioszka - Pon Wrz 09, 2013 18:59
Cieszę się. Zamykam w takim razie.
|
|
|