Archiwum - [Katowice] Oddam kapturkę po przejściach
kaka958 - Czw Lip 04, 2013 01:53 Temat postu: [Katowice] Oddam kapturkę po przejściach 1. Liczba szczurów do oddania: jeden
2. Płeć szczurów: samica
3. Wiek szczurów: chyba ok. roku
4. Miasto: Piekary Śląskie
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Katowice, Bytom, Tarnowskie Góry
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: nie mam takiej informacji
7. Charakter, usposobienie szczurów: Ogólnie szczurek jest po przejściach więc nie ma co po niej oczekiwać super charakteru. Zrobiła postępy będąc u mnie więc można jej nauczyć wielu rzeczy ale jest uparta.
8. Stosunek szczurów do człowieka: Boi się, gryzie (w klatce, gryzie przede wszystkim przez kraty) ale czasem przychodzi do człowieka zobaczyć co robi siądzie na kolanie powącha (na wybiegu)
9. Stosunek do innych szczurów: kocha inne szczury ale jest złośliwa ciągnie za skórę i moje szczury za każdym razem jak je iska piszczą, nie zwraca uwagi na młode szczury
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Nie mogę mieć tylu szczurów wzięłam ją tylko aby jej pomóc z domu w którym była sama nikt jej nie wyciągał i chyba była źle odżywiana bo przyszła do mnie z biegunką
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: brak
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: -
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: proszę tylko o wzięcie sobie czegoś do przetransportowania szczura
16. Zdjęcia szczurów:
17. Kontakt: forum
18. Kilka słów o szczurze: Prośba do przyszłego właściciela nie wkładać palców przez kraty jak jest w pobliżu i dużo wybiegów gdzie wręcz przymusza się ją do kontaktu. Lepiej poznać ją najpierw porządnie ze sobą niż ze szczurami.
Od 5 do 15 lipca nie ma mnie w Polsce, można pisać ale odpiszę po powrocie
kaka958 - Pią Lip 26, 2013 22:40
up
kaka958 - Nie Sie 18, 2013 02:35
Bardzo proszę o pomoc może chociaż znajdzie się ktoś kto ją weźmie na tymczas.
mmarcioszka - Pon Sie 26, 2013 21:03
Aktualne?
[ Dodano: Wto Wrz 03, 2013 00:59 ]
Brak odzewu, zamykam.
|
|
|