Archiwum - [Białystok/ reszta Polski] Wrocławskie panny z interwencji
Nakasha - Nie Cze 02, 2013 18:20 Temat postu: [Białystok/ reszta Polski] Wrocławskie panny z interwencji 1. Liczba szczurów do oddania: 5
1 samiczka standard, black, self - niewykastrowana, wiek ok 4 miesięcy
1 samiczka standard, albino, self - niewykastrowana, ur. 10 maja 2013
1 samiczka standard, american blue, berkshire - niewykastrowana, ur. 10 maja 2013
1 samiczka standard, black, self - wykastrowana, wiek ok 8 - 10 miesięcy
1 samiczka standard, black, berkshire - wykastrowana, wiek ok 5 miesięcy
2. Płeć szczurów: samice
3. Wiek szczurów: j.w.
4. Miasto: Białystok, transport do innych miast możliwy, tylko trzeba szukać
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: być może Warszawa
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: brak wiadomości, od kiedy są u mnie, są zdrowe; 2 zostały wykastrowane
7. Charakter, usposobienie szczurów: opis poniżej
8. Stosunek szczurów do człowieka: dobry, nie gryzą, nie uciekają
9. Stosunek do innych szczurów: bardzo dobry
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: interwencja wrocławska
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: -
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: -
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: wyprawka: karma + kolby
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: mogą być rozdzielone, ale tylko do innych szczurów
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: odpowiedzialny, rozsądny, kochający, cierpliwy, zapewniający dobre warunki i opiekę weterynaryjną
16. Zdjęcia szczurów: poniżej
17. Kontakt: PW na forum
18. Kilka słów o szczurze: opisy będą poniżej
Oto 5 samic z wrocławskiej interwencji, z tego tematu:
http://forum.szczury.biz/...r=asc&start=480
F1 - Czekoladka - Mamusia maluszków:
Samiczka jest przesympatyczna. Nie boi się, przytula, rozmaśla na rękach.
Maluszki. Jako, że wychowywały się tylko we dwie, są wielkie, pękate i oczywiście przesłodkie.
F2 - Sasanka - niebieska panna. Aktywna, ciekawska, biega, skacze, zaczepia. Po paru chwilach na rękach wierci się i chce łazikować. - rez. maksior
F3 - Królewna Śnieżka - albinoska. Spokojniejsza od siostry, lubi zalegać na rękach i kolanach, ostrożna i delikatna, rozbrykuje się dopiero po zaczepkach Niebieskiej. - rez. maksior
F4 - Czarna Dama. Wykastrowana. Samica stateczna i spokojna, łagodna, duża i tłusta. Dotyk lubi średnio, ale go toleruje, nie wyrywa się. Sądzę, że można z nią sporo wypracować, bo interesuje się człowiekiem i nawet sama wchodzi na ręce.
F5 - Mała Mi. Wykastrowana. Jej oswajanie idzie wolniej niż Czarnej Damy, panna bywa płochliwa. Nadal jest nieco nieufna, na rękach uspokaja się, ale nie lubi odkrytego wybiegu - chowa się w kryjówki i pomiędzy nimi przemyka. Nie gryzie, nie ucieka, jednak trzeba mieć do niej dużo cierpliwości i delikatności. - rez. Magdonald
nimka - Nie Cze 02, 2013 18:55
Piękne
Szczególnie oba maluszki - takie dziecięce pyszczki jeszcze mają, słodkie
Tess81 - Nie Cze 02, 2013 21:19
Witam, szukam kolezanki dla mojej Megusty. W ciagu ostatniego miesiaca odeszly moje dwie dziewczynki Megi zostala sama Przyjelabym jedna dziewczynke Moglabym nawet podjechac pociagiem do Wroclawia po nia Zalezaloby mi na jak najszybszej akcji, bo mam wolne do srody, wiec mialabym troche czasu aby sie z nia zaznajomic,oraz aby w miare poznac ze soba obie panny
nimka - Nie Cze 02, 2013 21:31
Tess81, one są w Białymstoku, nie we Wrocławiu
no chyba że źle zrozumiałam - ale tak czy siak: szukaj sama transportu, przez przejrzenie wątków transportowych na zwierzęcych forach (na wątku transp. na tym forum są też linki do pozostałych) oraz przez pisanie tamże
Tess81 - Nie Cze 02, 2013 21:43
nimka, w poscie jest napisane,z e sa to szczury z wroclawskiej interwencji
nimka - Nie Cze 02, 2013 22:05
Tak. Są. Ale zmieniły miejsce tymczasowania
Tak jak i moje tymczasy z tej interwencji - były do adopcji z Warszawy
Tess81 - Nie Cze 02, 2013 22:24
szkoda w takim razie musze szukac dalej dzieki za info .
limomanka - Pon Cze 03, 2013 07:38
Tess81, naprawdę można znaleźć transport - jest cały dział o tym, gdzie można dać ogłoszenie. Spróbuj też na innych forach zwierzęcych - siatka transportowa jest naprawdę rozwinięta
cornflakegirl - Pon Cze 03, 2013 13:24
Czarna Dama i Mała Mi są takie cudne Boziu muszę to przemyśleć...
amandakkaa - Pon Cze 03, 2013 20:41
Ja była bym zainteresowana Niebieską i Śnieżką Czy to nadal aktualne??? Prosze o szybką odpowiedź
Nakasha - Czw Cze 06, 2013 16:33
Wolna jest już tylko Mała Mi.
Reszta wstępnie zarezerwowana.
Nakasha - Nie Cze 09, 2013 11:33
Komu małą czarną, komu?
Magdonald - Pon Cze 10, 2013 20:16
Mi, mi Małą Mi!
Nakasha - Nie Cze 16, 2013 13:33
Czarna Dama jednak wolna...
Kto pokocha dostojną, czarną królową?
Nakasha - Czw Cze 20, 2013 14:21
Jednak Maleństwa są również wolne. Czyli biała i niebieska panna są do wydania.
|
|
|