Archiwum - Zaadoptuję ogoniastego
Selldine - Nie Cze 02, 2013 16:49 Temat postu: Zaadoptuję ogoniastego Mogę przyjąć pod opiekę szczurki (dziewczyny bądź kastratów). Oferuję również dom tymczasowy.
Niestety do połowy/końcówki września 2013r. jestem w stanie przygarnąć tylko jednego ogoniastego. Od października możecie się zgłaszać, jeżeli chodzi o większą ilość, gdyż wyprowadzam się od rodziców.
Warunki w których znajdują się szczury:
Klatka o wymiarach
długość: 1 metr
szerokość: 0,5 metra
wysokość: 85 cm
Wewnątrz półki, hamaki, tunele, domki, drabinki
Na wybieg wypuszczane codziennie, weterynarz znający się na rzeczy w pobliżu, w razie poważniejszych dolegliwości witamy w Warszawie (ok. 40km samochodem od mojego miejsca zamieszkania, szybki dojazd własnym samochodem).
Do jedzenia podaję różne karmy, w zależności od preferencji zwierzaka, plus warzywa, owoce, gerberki, suchy chleb, itd.
Jedyne, co ma dla mnie znaczenie to, aby były oswojone i przywykły do kontaktu z człowiekiem oraz nie rzucały się na inne ogoniaste.
Dlaczego umieszczam ten post w tym dziale, a nie szukam w adopcjach? Ponieważ mi się nie spieszy, a być może ktoś ma obecnie ciężką sytuację i chciałby przekazać swojego malucha w dobre ręce
Chciałabym, aby ten post został tu na dłużej. Warunki do trzymania ogoniastych posiadam, więc zawsze mogę rozważyć przygarnięcie kolejnej sztuki. Oczywiście to wszystko jest zależne od moich aktualnych możliwości finansowych i ilości posiadanych ogoniastych. We wrześniu planuję przeprowadzkę do Warszawy, a mieszkanie znajduje się 5 min drogi od Ogonka.
kontakt na mail: kaitlyn@o2.pl
gg: 11289642
Kluska - Nie Lip 07, 2013 11:47
Aktualne?
Kluska - Wto Lip 16, 2013 13:50
Brak odzewu. Zamykam.
|
|
|