To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Pilne!! przygarnę szczura

Mimichan - Czw Maj 23, 2013 15:08
Temat postu: Pilne!! przygarnę szczura
Witam przygarnę szczura samca do pół roku ! Ważne by był zdrowy oswojony przyjazny dla ludzi i zwierząt ( również akceptował inne szczury) Dolny Śląsk :mysza:
Wszelkie propozycje proszę kierować pod adres e-mail: anxofree@gmail.com

mmarcioszka - Czw Maj 23, 2013 15:25

Mimichan, napisz coś więcej o warunkach, , jakie możesz mu zapewnić ;)
Przejrzyj też dział ODDAM, powodzenia.

Mimichan - Czw Maj 23, 2013 19:07

Powiem tak mam dużą i przestronną klatkę z 4 hamakami i domkiem. Ów klatkę obecnie zamieszkuje roczny samiec Peanut Butter, od niedawna został on całkiem sam z powodu wrodzonej choroby jego współlokatora :( Szczurek po utracie przyjaciela bardzo tęskni i potrzebuje nowego przyjaciela . Mój obecny szczurek jest bardzo przyjacielski nigdy nie ugryzł ani drugiego szczura ani ludzi. Jestem pewna , że zaakceptuje nowego ponieważ raz miałam w domu szczurki mojego chłopaka z którymi się bawił . W razie jednak innej reakcji mam drugą klatkę, postawiła bym je obok siebie by miały z sobą kontakt. Strasznie mnie serce boli jak patrze na niego takiego samotnego..
hekatomba - Nie Maj 26, 2013 14:10

Off-Topic:
Mimichan napisał/a:
W razie jednak innej reakcji mam drugą klatkę, postawiła bym je obok siebie by miały z sobą kontakt.

To nie jest dobry pomysł. Jeśli szczury są wobec siebie agresywne, umieszczenie ich w osobnych klatkach i ustawienie ich obok siebie, tylko niepotrzebnie wzmaga agresję i utrwala negatywne nastawienie. O problemach w łączeniu i sposobach ich rozwiązywania możesz przeczytać m.in. tutaj.

katkanna - Nie Maj 26, 2013 21:53

Tu są szczurki do oddania na cito:
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=14670

Mimichan - Nie Maj 26, 2013 23:40

hekatomba napisał/a:
Off-Topic:
Mimichan napisał/a:
W razie jednak innej reakcji mam drugą klatkę, postawiła bym je obok siebie by miały z sobą kontakt.

To nie jest dobry pomysł. Jeśli szczury są wobec siebie agresywne, umieszczenie ich w osobnych klatkach i ustawienie ich obok siebie, tylko niepotrzebnie wzmaga agresję i utrwala negatywne nastawienie. O problemach w łączeniu i sposobach ich rozwiązywania możesz przeczytać m.in. tutaj.

Powiem tak napisałam to dość głupio , ale dobrze o tym wiem :) oczywiście ,że bym je odseparowała od siebie mam 20 lat i skończyłam technikum wet.

Pozdrawiam

Kluska - Nie Cze 30, 2013 11:46

Aktualne?
Kluska - Nie Lip 07, 2013 11:44

Brak odzewu. Zamykam.