Archiwum - [Warszawa] 1,5 roczny dumbo rex albinos szuka domu!
susurrement - Śro Maj 22, 2013 21:09 Temat postu: [Warszawa] 1,5 roczny dumbo rex albinos szuka domu! 1. Liczba szczurów do oddania: 1
2. Płeć szczurów: samiec
3. Wiek szczurów: 1,5 roku
4. Miasto: Warszawa
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: tylko transport forumowy.
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: brak informacji.
7. Charakter, usposobienie szczurów: brak informacji.
8. Stosunek szczurów do człowieka: brak informacji.
9. Stosunek do innych szczurów: brak informacji.
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: brak czasu właściciela.
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: nie dotyczy
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: nie dotyczy
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: klatka - nie wiem niestety nic o niej.
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: nie dotyczy.
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: dobry, kochający i sprawdzony dom z dostępem do szczurzego weterynarza.
16. Zdjęcia szczurów:
17. Kontakt: ze mną na pw, będę chyba robić za łącznika.
18. Kilka słów o szczurze: niestety niewiele wiem; napisała do mnie kuzynka, że jej sąsiadka ma szczurka, którym nie ma czasu się zajmować. ja wziąć nie mogę, chciałabym znaleźć mu dom. jeśli nie będzie chętnych to nie pozostanie mi nic innego jak wziąć go na dt (zostać u mnie niestety nie może) i lepiej rozreklamować.
od razu jak będę dostawała jakieś informacje - będę temat edytować. zakładam od razu, aby już puścić informację w świat.
FaerielDeVille - Śro Maj 22, 2013 22:10
O nie, włączył mi się GMR.
Mam teraz większą klatkę, ale nie wiem czy mogę ryzykować dołączaniem nowego samca. I tak muszę spróbować teraz połączyć dotychczasowe dwa stada moich panów. A tak bym chciała...
Edit: Dobra, jakby co jestem chętna na przygarnięcie go. Przemyślałam wszystko dobrze. W planach mam kastrację moich najbardziej alfujących chłopaków, więc łatwiej będzie ich dogadać wszystkich, także jeden miziak więcej nie zaszkodzi. Czekam na dalsze wieści!
Kluska - Nie Cze 23, 2013 09:53
Aktualne?
susurrement - Nie Cze 23, 2013 12:07
tak.
szczur dzisiaj dopiero do mnie przyjechał - jest samicą. otyłą, najpewniej z pasożytami i niestety niekastrowaną. zostanie przebadana i wtedy będziemy myśleć co dalej. szczególnie, że chętna jest, ale na samca i nie wiem jak ta transformacja wpłynie na zainteresowanie
btw - trzeba też mocno mieć na uwagę, że nie zna szczurzego towarzystwa.
FaerielDeVille - Nie Cze 23, 2013 12:27
Zróbmy zrzutę na sterylkę?
nimka - Pon Cze 24, 2013 21:18
jak pofalowana i biała, to tutaj szukają takiej samiczki
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=14831
tylko że miała być velveteen, ale może się spodoba
no i transportu trzeba...
susurrement - Śro Cze 26, 2013 19:58
w zasadzie to już nieaktualne; mała się zadomowiła
FaerielDeVille - Śro Cze 26, 2013 20:53
To dobrze I tak w razie czego można zrobić zbiórkę dla niej, jakby było coś trzeba.
|
|
|