To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - 3 samiczki Warszawa

mikanek - Nie Maj 05, 2013 13:28
Temat postu: 3 samiczki Warszawa
1. Liczba szczurów do oddania: 3

2. Płeć szczurów: samiczki

3. Wiek szczurów: poniżej 1 roku

4. Miasto: Warszawa

5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: transport we własnym zakresie

6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: zapalenie oskrzeli-wyleczone

7. Charakter, usposobienie szczurów: bardzo łagodne, lgnące do ludzi, wesołe

8. Stosunek szczurów do człowieka: bardzo przyjazny

9. Stosunek do innych szczurów: nie przejawiają żadnej agresji, połączyły się ze stadem błyskawicznie

10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: przyjęłam je od osoby, która szybko musiała oddać swoje szczury, chciałam aby zostały u mnie stałe ale stan zdrowia nie pozwala mi na opiekę nad tak dużym stadkiem (mam 7 ogonków) i dlatego najmłodszym i najkrócej u mnie mieszkającym szukam domków

11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:

12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:

13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: żadnych

14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Mumi z Susłem razem, Hipcio może jechać sama

15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: wiedza o szczurach, serce do zwierząt, długie wybiegi i dobre jedzenie, prawidłowy weterynarz

16. Zdjęcia szczurów: dodam poniżej

17. Kontakt: przez wiadomości priv

18. Kilka słów o szczurze:
Hipcio- fuzzik, przechodziła u mnie zapalenie oskrzeli-wyleczone; bardzo uczuciowa wobec ludzi
Muminek- siamese, wysterylizowana, żywe srebro
Susełek- taki trochę nie do końca rex, potargane nierównomiernie czarne futerko, jest dość nieśmiała i trzyma się zawsze z Muminkiem

Susełek:

Hipcio:

Muminek:

Majszczur - Pon Maj 06, 2013 09:57

Hipcio kosmita :falover: pasowałaby do gromady moich bubli... ale muszę powstrzymać szalejącem GMR...
masha - Śro Maj 15, 2013 21:07

mikanek, Czy Hipcio nadal do wzięcia? Mój dom czeka :roll:
Willow - Śro Maj 15, 2013 21:29

masha, a masz jeszcze jakieś szczurki? Bo w twoim opisie nie ma szczura, a szczur nie może być trzymany samotnie. Jeśli nie masz to adoptuj min 2 tej samej płci, bo do samotnego życia nikt ci jednego nie wyda.
mikanek - Czw Maj 16, 2013 05:41

Wszystkie dziewczynki znalazły domki, obecnie czekają u mnie na transport
masha - Czw Maj 16, 2013 11:28

Willow, w takim razie będę szukała dwóch dziewczynek. Czy to powinny być siostry, czy można dobierac z różnych hodowli?
Willow - Czw Maj 16, 2013 11:47

Off-Topic:

masha, w dziale oddam nie masz hodowlanych szczurów, w dziale zarejestrowane hodowle masz hodowlane. Obojętne jest czy weźmiesz dwie siostry czy dwóch braci czy zupełnie obce sobie szczurki. W adopcjach masz wiele szczurków do wyboru, które szukają domku. Jeśli będziesz chciała z hodowli to licz się z tym, że możesz długo czekać na szczurki. Poczytaj forum i wtedy zdecyduj się na adopcję bądź kupno.

AngelsDream - Nie Maj 26, 2013 14:15

AD poszukała i spytała, dzięki temu dwie dziewczynki jeszcze załapią się na wyprawki od firmy Hobby.

Powodzenia, ślicznym ogoniastym.
Mam nadzieję, że odbiór paczek uda się planowo już w poniedziałek.

mikanek - Śro Cze 12, 2013 14:48

Susełek i Muminek nadal poszukują domu!
ritczis - Nie Cze 23, 2013 23:00

Muminek wysterylizowana a Susełek?
mikanek - Wto Cze 25, 2013 18:16

Wątek do zamknięcia. Dziewczynki wróciły z nowego domku w takim stanie, że więcej ich nikomu nie wydam.
mmarcioszka - Wto Cze 25, 2013 18:47

mikanek, może napisz(przynajmniej do moderacji) u kogo były i w jakim stanie wróciły, żeby taka sytuacja się nie powtórzyła.
Dori - Wto Cze 25, 2013 18:58

Też w sumie o to zapytałam, nie chcę się nadziać, a mam czterech chłopaków do oddania.
nimka - Wto Cze 25, 2013 20:32

mikanek napisał/a:
Wątek do zamknięcia. Dziewczynki wróciły z nowego domku w takim stanie, że więcej ich nikomu nie wydam.

matko :(

jeśli możesz, to napisz u kogo były - przecież ludzie szukający tutaj domów dla szczurów też na pewno chcą wiedzieć na kogo lepiej nie trafić...

cornflakegirl - Wto Cze 25, 2013 20:41

Off-Topic:
no tak, nietrudno poczytać ze 2-3 wątki i wypełnić ankietę niemal idealnie...