Archiwum - [Tomaszów Mazowiecki] Dwa samce z wpadki
Potteromaniaczk - Pon Kwi 15, 2013 18:51 Temat postu: [Tomaszów Mazowiecki] Dwa samce z wpadki Od ponad mięsiąca jestem posiadaczką 4 ogonków. Miały to być 4 samczyki, ale w sklepie się pomylili i mam jedną samiczkę - Lunę. Luna została za późno oddzielona i dzisiaj ( 2013-04-15) na świat przyszło jej potomstwo. Ile jest małych jeszcze nie wiem bo nie liczyłam. Niedawno przyszłam ze szkoły i chciałam przywitać się z Luną, chciałam ją pogłaskać ona wstaje ociera pyszczkiem o moją rękę, a pod nią leżą maluchy. Jak już mówiłam nie wiem ile ich jest. To się okaże później. Ogonki szukają domów.
AngelsDream - Pon Kwi 15, 2013 18:59
Potteromaniaczk, przeniosłam wątek do odpowiedniego działu.
Uzupełnij swój post o wymagany szablon, z tego wątku:
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=12681
AD
Potteromaniaczk - Sob Kwi 20, 2013 10:59
1. Liczba szczurów do oddania: 2 ( były trzy jeden zmarł {*} )
2. Płeć szczurów: Obydwa to samczyki (nie ma 100 % pewności)
3. Wiek szczurów: 2013-04-15
4. Miasto: Tomaszów Mazowiecki
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Niestety nie mam możliwości do innych miast, ale znajdzie się transport
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: Brak
7. Charakter, usposobienie szczurów: -
8. Stosunek szczurów do człowieka: -
9. Stosunek do innych szczurów: -
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: -
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: W zoologu się pomylili i zamiast 4 samczyków są 3 i jedna samiczka
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: -
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: /brak
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Mogą zamieszkać oddzielnie, ale tylko wtedy gdy przyszły właściciel ma już jakiegoś szczura/szczury lub zamierza je dokupić w między czasie.
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: Wymagam umowy adopcyjnej, dobrych warunków i odpowiedniej klatki. Zdjęć i informacji jak najczęściej, a co najważniejsze dużo miłości
16. Zdjęcia szczurów: Wstawię później
17. Kontakt: e-mail : klaudai.siudak@onet.pl i PW
18. Kilka słów o szczurze: Nie da się na razie opisać ich charakterów
czlowiekkoldra - Sob Maj 04, 2013 17:22
Napisz coś o ich wyglądzie )
Jeśli ogarnęłabyś transport do Elbląga to jestem zainteresowana
Sabeena - Sob Maj 04, 2013 17:28
Czy ja dobrze rozumiem ze oddajesz 2 maluszki a mame zostawiasz? Dobierzesz jej towarzyszke czy wykastrujesz ja i dolaczysz do samcow?
AngelsDream - Sob Maj 04, 2013 18:56
Poprawiony tytuł wątku, posty wydzielone do tematu: http://forum.szczury.biz/...p=867960#867960
AD
Potteromaniaczk - Wto Maj 14, 2013 21:02
Przepraszam czy wciąż jest pani zainteresowana adopcją szczurów ? Małe są koloru aguti i na razie mają robocze imiona Fred i George. George jest trochę śmielszy i bardziej ruchliwy, ale Fred jest za to większym miziakiem. Jeśli interesuje jeszcze panią adopcja proszę o szybki kontakt.czlowiekkoldra,
Kluska - Nie Cze 23, 2013 09:52
Aktualne?
Kluska - Nie Cze 30, 2013 11:40
Brak odzewu. Zamykam.
|
|
|