Archiwum - Tej małej żaden wąż nie straszny!:) Pilnie potrzebuje DS
Onia - Sob Kwi 13, 2013 18:24 Temat postu: Tej małej żaden wąż nie straszny!:) Pilnie potrzebuje DS 1. Liczba szczurów do oddania: 1
1. kaptur
2. Płeć szczurów: samica
3. Wiek szczurów: ok 3-4 miesięcy
4. Miasto: Kielce
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: okolice Kielc
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: Obecnie szczur jest zdrowy, co do wcześniejszych chorób niestety nie mam pojęcia.
7. Charakter, usposobienie szczurów: Szczurzyca przez 4 h przesiedziała z wężem w terrarium, więc jest nieco strachliwa, niemniej jednak bardzo ciekawska, a wzięta na ręce tuli się do człowieka
8. Stosunek szczurów do człowieka: Ciekawska. Raz zostałam dziabnięta (dość delikatnie), ale szczurzyca sporo przeszła, więc się nie dziwię. Obecnie bez problemu daje się brać na ręce, nie gryzie,jednak wymaga dalszego oswajania z dotykiem.
9. Stosunek do innych szczurów: No niestety u siebie mam samych chłopów, więc szczurzyca siedzi sama w klatce
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Szczura dostałam od kolegi, który zakupił ją jako karmę dla swojego węża. Wąż jednak nie miał na małą ochoty, a ja nie miałam serca, żeby została oddana do zoologa
11. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: brak
12. Wymagania wobec przyszłego właściciela: umowa adopcyjna
13. Zdjęcia szczura: Wrzucę za chwilę
Mała pilnie potrzebuje DS bądź DT, gdzie są samice, u mnie niestety siedzi sama w klatce co jej na pewno nie służy .
Poprawiłam typografię i pisownię, a także interpunkcję. Zwracaj większą uwagę na poprawność postów. /Devona
Onia - Sob Kwi 13, 2013 18:27
Poprawiłam kod. /Devona
helhaim - Sob Kwi 13, 2013 18:53
a ulicę dalej są dwie koleżanki.... będę sie starał, żeby mała trafiła do mnie. W maju przeprowadzam się do innego mieszkania, więc bedzie łatwiej (teoretycznie) je połączyć...
muszę przekonać drugą połówkę
Pyl - Sob Kwi 13, 2013 19:59
helhaim,
Powodzenia!
mmarcioszka - Sob Kwi 13, 2013 20:05
helhaim, główkuj
Onia - Sob Kwi 13, 2013 20:09
Super by było! mała jest na prawdę świetna. Trzymam kciuki
helhaim - Sob Kwi 13, 2013 20:42
Jak mi się uda to pomożecie w łączeniu?:)
Onia - Sob Kwi 13, 2013 21:05
Pewnie, że tak.
Niestety nie jestem w stanie powiedzieć jak reaguje na inne szczury, ale w zoologu pewnie sama nie siedziała
helhaim - Sob Kwi 13, 2013 21:10
jak dziewczyny ją zaakceptuja to będzie wesoło
Oluś - Sob Kwi 13, 2013 21:10
helhaim, Trzymam kciuki!
helhaim - Sob Kwi 13, 2013 21:15
olus_165, zaraz się biorę za przekonywanie, winko juz kupiłem, mam nadzieję, że jutro oznajmię dobrą nowinę
mmarcioszka - Sob Kwi 13, 2013 21:16
helhaim, trzymamy kciuki
Onia - Sob Kwi 13, 2013 21:46
helhaim jak dziewczyna się zgodzi mogę Ci użyczyć póki co klatki w której obecnie przebywa mała.
helhaim - Sob Kwi 13, 2013 23:46
Onia chętnie pożycze na czas łączenia. już wymyśliłem imię dla niej. mam fiszke mam Liszke a nowa chyba będzie nazwać się kiszka:-)
Pyl - Sob Kwi 13, 2013 23:47
helhaim, mała Kisia
|
|
|