Archiwum - [LUBLIN] przyjmę szczurka
kasandralublin - Nie Mar 17, 2013 00:45 Temat postu: [LUBLIN] przyjmę szczurka Mam już szczura Adasia ma ok 6,7 tygodni huskiego Szukam mu teraz towarzystwa
Jeżeli ktoś ma na "zbyciu" klatkę po ogonku to też prosze o kontakt na gg 42926871
Cegriiz - Nie Mar 17, 2013 09:36
kasandralublin, pamiętaj że najmniejsze wymiary klatki dla 2 szczurzych samców to 70/40/60.
I takiej klatki szukaj, szczurze facety to niemałe stworzenia więc i dużo miejsca potrzebują.
Kolega i latka jest potrzebna jak najszybciej, więc nie czekaj w nieskończoność jeśli nikt nie będzie chciał klatki oddać. Zresztą, oddawane są bardzo rzadko, szybciej się je kupi.
No i życzę miłej lektury forum, bo myślę, że dużo ciekawych informacji jest tutaj. Niekiedy potrafi uratować szczurkom życie
kasandralublin - Pon Mar 18, 2013 20:50
Są naprawde klatki w świetnym stanie na stronach typu morissek czy jakieś inne , niestety wszystkie z drugiego końca Polski ALE jutro prawdopodobnie będę miała klatkę więc już tylko towarzystwo jest mi potrzebne
Cegriiz - Pon Mar 18, 2013 21:02
kasandralublin, to może od razu zajrzyj do działu Oddam i poszukaj potencjalnego kolegi dla Adasia
A klatka jaka ?
Kaola - Pon Mar 18, 2013 21:03
Albo odrazu dwóch, czemu nie
Cegriiz - Pon Mar 18, 2013 21:08
Kaola, albo trzech Po co się rozdrabniać
kasandralublin - Wto Mar 19, 2013 19:18
Cegriiz napisał/a: | Kaola, albo trzech Po co się rozdrabniać |
Hahaha dokładnie . Codziennie sprawdzam wszystkie strony i szukam jakiegoś ogonka ale niestety nic Sprawdzam wszytskie strony ogłoszeniowe itd i cisza.
limomanka - Wto Mar 19, 2013 19:52
kasandralublin napisał/a: | Codziennie sprawdzam wszystkie strony i szukam jakiegoś ogonka ale niestety nic |
To aż dziwne - w dziale "oddam" jest mnóstwo szczurków do adopcji, jest też kilka organizacji zajmujących się ratowaniem i szukaniem domów dla tych zwierzaków. Z jakiego miasta jesteś? Bo wiesz - istnieje jeszcze możliwość transportu ogonka z jakiegoś dalszego miejsca. Powodzenia Żeby Adaś szybko doczekał się szczurzego towarzystwa
Devona - Wto Mar 19, 2013 20:30
Kasandralublin, dopisz miasto do pierwszego postu i jeśli klatka już nie jest potrzeba, to warto wykreślić tę informację (obie rzeczy da się zrobić przez edycję własnego wpisu).
nimka - Wto Mar 19, 2013 21:08
A te?
http://www.facebook.com/m...09278586&type=3
albo młodsze:
http://forum.szczury.biz/...p=852586#852586
o transport można poprosić na forum (jak nie tym, to innym: np. miau.pl albo dogomania)
limomanka napisał/a: | kasandralublin napisał/a: | Codziennie sprawdzam wszystkie strony i szukam jakiegoś ogonka ale niestety nic |
To aż dziwne - w dziale "oddam" jest mnóstwo szczurków do adopcji, jest też kilka organizacji zajmujących się ratowaniem i szukaniem domów dla tych zwierzaków. Z jakiego miasta jesteś? Bo wiesz - istnieje jeszcze możliwość transportu ogonka z jakiegoś dalszego miejsca. Powodzenia Żeby Adaś szybko doczekał się szczurzego towarzystwa |
raczej Lublin, jak sama nazwa wskazuje
limomanka - Wto Mar 19, 2013 22:27
nimka napisał/a: | jak sama nazwa wskazuje |
Jakoś przegapiłam
kasandralublin - Czw Mar 21, 2013 00:41
Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi , poczekam jednak jeszcze do końca tego tygodnia może znajdzie się jakiś ogonek z Lublina jeżeli nie , nie obejdzie się bez transportu jakiegoś ogonka do mnie
Devona - Czw Kwi 11, 2013 18:57
Chyba już nieaktualne ?
Kluska - Sob Kwi 20, 2013 10:59
Brak odzewu. Zamykam.
|
|
|