Archiwum - [Szczecin]Oddam 3 szczurki ur. 10.02.13r
Pauczak - Nie Mar 10, 2013 10:24 Temat postu: [Szczecin]Oddam 3 szczurki ur. 10.02.13r 1. Ilość szczurów do oddania: 3
2. Płeć szczurów: dwie samiczki jeden samiec
3. Wiek szczurów: 28 dni
4. Miasto: Szczecin
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Nie
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: Żadne
7. Charakter, usposobienie szczurów: Oswojone choć jedna samiczka jest nietykalska
8. Stosunek szczurów do człowieka: Przyjazny
9. Stosunek do innych szczurów: Bezproblemowe
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania:
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: sklep
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami:
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: mogą być rozdzielone
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: odpowiedzialność
16. Zdjęcia szczurów: na maila
17. Kontakt: tel. 665 783 999 tylko smsy bo pracuje od rana do nocy
18. Kilka słów o szczurze: Samiec i samiczka są identycznie umaszczone, mają kręcone wąsiki i sierść typu rex jeśli nic nie pokręciłam-takie falowane futerko. Są czarno-białe. Druga samiczka wygląda jak by była w typie husky ale chyba nie będzie jaśnieć bo to taki nalot szaro-agutkowy. Z resztą osobom zainteresowanym służę fotkami Reszta rodzeństwa znalazła już kochające domki.
Cegriiz - Nie Mar 10, 2013 12:15
Pauczak, myślę, że wstawienie tutaj od razu zdjęć będzie lepsze niż wysyłanie na maila
JennHurley - Nie Mar 10, 2013 16:42
Ja poszukuje samczyka do swojej kompanii i jestem ze Szczecina
Pauczak - Nie Mar 10, 2013 21:48
A ja myślę, że jeśli ktoś szuka szczurka to nie sugeruje się jego wyglądem tylko charakterem, wiekiem i płcią.
Cegriiz - Nie Mar 10, 2013 21:53
Pauczak, bardzo często się zdarza, ze jednak ktoś szuka dla wyglądu
mmarcioszka - Nie Mar 10, 2013 21:53
Pauczak, "wybierając" szczura przez internet i tak nie zna się jego charakteru, a zdjęcia maluchów mogą po prostu zachęcić potencjalny domek do adopcji
Martini - Nie Mar 10, 2013 22:09
Off-Topic: | Pauczak napisał/a: | A ja myślę, że jeśli ktoś szuka szczurka to nie sugeruje się jego wyglądem tylko charakterem |
E tam. Ja sobie obiecałam, że nie wezmę szczura, chyba że będzie miał umaszczenie identyczne jak moja S, która odeszła pół roku temu. Reszta mnie nie interesuje, może być stary, może być młody:P |
Pauczak - Nie Mar 10, 2013 22:36
Preferuję, aby potencjalny właściciel przyszedł osobiście i je poznał-tak jest u mnie z każdą adopcją. Z przyczyn technicznych nie jestem w stanie wrzucić zdjęcie na komputer. Mogę z tel na maila wysłać.
Jedna dziewczyna z forum wzięła malucha i na drugi dzień już go oddała. A prosiłam, żeby weszła na 'herbatę\. Przysiadła na spokojnie ze szczurkami i się pobawiła i wybrała sobie tego właściwego. Dla mnie ktoś taki jest nieodpowiedzialny po całości. Nie będę wywoływać jak do tablicy bo szkoda nerwów
Szczurki już są zarezerwowane tylko nie wiadomo ile. Trwa debata Trzymać kciuki
mmarcioszka - Nie Mar 10, 2013 22:39
Trzymam oczywiście kciuki za dobry domek
Off-Topic: | Pauczak, myślę jednak, że warto "wywołać do tablicy", chociaż przez PW do adminów, żeby ostrzec innych oddających maluchy |
Cegriiz - Nie Mar 10, 2013 22:42
Pauczak, to w razie czego jeśli potrzebujesz pomocy, to z maila mogę zawsze na wątek zdjęcia wrzucić
Dla mnie to chwila, a pewnie pomoże w adopcji
JennHurley - Pon Mar 11, 2013 22:24
Chłopiec już jest u nas I jest cudowny <3.
Dzięki Pauczak <3!
Pauczak - Pon Mar 11, 2013 23:44
Jedna z dziewczynek już też znalazła domek. Została ta dzika.. Oj będzie ciężko
Ty mi nie dziękuj. To ja Tobie dziękuje!
raczek1653 - Wto Mar 12, 2013 11:30
Witam
Czy został jakiś samczyk do adopcji ?
Cegriiz - Wto Mar 12, 2013 11:40
Cytat: | Chłopiec już jest u nas I jest cudowny <3.
Dzięki Pauczak <3! |
Nie sądzę raczek1653
mmarcioszka - Wto Mar 12, 2013 14:10
raczek1653, raczej nie Pytaj Pauczak na PW
|
|
|