To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - samiczka dumbo Łódź

mejdej - Pon Mar 04, 2013 18:25
Temat postu: samiczka dumbo Łódź
1. Ilość szczurów do oddania: 1

2. Płeć szczurów: samica

3. Wiek szczurów:około 2-3 miesiące

4. Miasto: Łódź

5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast:-

6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły:-

7. Charakter, usposobienie szczurów:odważna,lubi głaskanie,przyjazna

8. Stosunek szczurów do człowieka:badzo dobry

9. Stosunek do innych szczurów:-

10Powód oddania: silna alergia

11.(Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:-

12.(Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: -

13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami:tansporter

14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: [/color]

15. Wymagania wobec przyszłego właściciela:-

16. Zdjęcia szczurów:

17. Kontakt:przez forum

Witam,mam problem,gdyż dostałam w prezencie szczurka.Początkowo cieszyłam się i miałam zamiar zapewnić szczurkowi towarzysza(jest u mnie od około 6 dni),dużą klatkę itp.jednak już od początku zaczęły się sprawdzać moje przypuszczenia co do alergii na zwierzątko.Są to poważne objawy i dolegliwości na tyle,że nie mogę go dłużej trzymać,a jako że mieszkam w z nim w jednym pokoju,moje problemy nasilają się a szczurek męczy się,gdyż nie dość,że sam to nie mogę go zbyt wypuszczać,a musiałam zrezygnować z zaupionej klatki jako,że nie mogę go trzymać,tak więc parę tych dni spędził w transporterku.Zależy mi więc na jak najszybszej zmianie domu:(Co do samiczki to jest proludzka,żywa,lubi podchodzić i lizać.Byłam wręcz zdziwiona,że na drugi dzień była już tak odważna.Dostałam ją samą więc nie miała u mnie kontaktu z innymi szczurami jednak wcześniej trzymana była z rodzeństwem,jest teraz sama i strasznie mi jej szkoda może więc znajdzie się dla niej domek tymczasowy w Łodzi?Samiczka czarno-biała,dumbo większość białego,na grzbiecie trochę czarna i wokół oka jak"pirat"

[ Komentarz dodany przez: Kluska: Pon Mar 04, 2013 23:21 ]
Dodałam zdjęcia w pierwszym poście. Wstawiaj proszę Cię miniaturki i staraj się edytować posty - nie pisz jeden pod drugim. Gdybyś miała problemy ze zdjęciami, daj znać, pomożemy :)

mejdej - Pon Mar 04, 2013 18:27

Dodam że chciałabym aby przyszły właściciel napisał mi coś o swoich warunkach.Nie znam się zbyt na szczukach jednak chcę żeby samiczka trafiła w jak najlesze ręce
mmarcioszka - Pon Mar 04, 2013 20:58

Jaki śliczny :serducho:
pszczoła - Pon Mar 04, 2013 23:44

piękna jest! :serducho: Na pewno szybko znajdzie domek ;)
majlena - Wto Mar 05, 2013 13:38

Już znalazła domek
smeg - Wto Mar 05, 2013 13:49

majlena, u Ciebie? :)
mmarcioszka - Wto Mar 05, 2013 15:49

Może się domek pochwali :D ?
ko93 - Wto Mar 05, 2013 18:21

Malutka w tym tygodniu przyjedzie do mnie :serducho: I to już chyba moja przedostatnia adopcja przynajmniej do końca roku :roll:
_ogonek_ - Wto Mar 05, 2013 18:37

ko93, widzę, że wpadłaś po uszy :mrgreen:
ko93 - Wto Mar 05, 2013 18:55

AdaK, No tylko teraz będę musiała wytłumaczyć mojemu psu, że to,że po pokoju będzie biegało więcej nosków nie oznacza, że wszystkie chcą mu odgryźć jajka :]
majlena - Wto Mar 05, 2013 19:32

smeg,ja proponowałam tylko DT :P

ko93, gratuluję! wpadłaś nieźle. ja się nie doliczę Twoich szczurzastych... (jakbyś miała o Czekoladkę za dużo, to ją chętnie ukradnę :P )
psiunio duży, duże jajka, więc dla każdego szczura starczy :lol:

przedostatnia adopcja mówisz... tata mój zawsze mówi "przedostatni, bo ostatni przed śmiercią", więc tych przedostatnich zwykle bywa dużo :)

ko93 - Wto Mar 05, 2013 21:09

majlena, Doliczysz się będzie 16, no chyba,że jak ostatnio pochowają się i będzie widać może ze 3 noski :lol: a od Nagusii buziaki dla cioci :mrgreen: Zapraszamy ponownie w odwiedziny :]
majlena - Wto Mar 05, 2013 21:30

te Twoje nowe zdobycze muszę zobaczyć, ale Ty najpierw do mnie

a czy maluszka z tego tematu to jest huskulec?

mmarcioszka - Wto Mar 05, 2013 22:25

ko93, gratuluję :)
Cegriiz - Wto Mar 05, 2013 22:34

majlena napisał/a:
a czy maluszka z tego tematu to jest huskulec?

Nie zdziwiłabym się, bo na pierwszym zdjęciu oczy wyglądają "podejrzanie" ;)