Archiwum - [POZNAŃ + reszta Polski] 4 prześliczne dziołszki
Wampiwor - Sob Lut 16, 2013 04:49 Temat postu: [POZNAŃ + reszta Polski] 4 prześliczne dziołszki 1. Ilość szczurów do oddania: 3
2. Płeć szczurów:dziewczyny
3. Wiek szczurów: od 10 do 15 miesięcy
4. Miasto: Poznań
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Szczecin, Świnoujście, ale możliwe jest zorganizowanie transportu w obrębie całego kraju
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: nic mi o tym nie wiadomo
7. Charakter, usposobienie szczurów: proludzkie, ciekawskie i trochę szalone, zupełnie urzekające
8. Stosunek szczurów do człowieka: szczury na dzień dobry wepchnęły mi się na rękę, podczas wieszania hamaków MUSIAŁY na nim być wszystkie (zapomniałam, że to przecież sport wyczynowy ), wyciągnięte bardzo chętnie sprawdzają każdy kąt, nie zapominając jednak o człowieku, który jest super ciekawy i fajny
9. Stosunek do innych szczurów: trudno mi powiedzieć, ale żyły wśród innych, więc na pewno nie jest to chęć mordu
10.Powód oddania: wszystko w tym wątku: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=14028
[color=darkblue]14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: najchętniej oddam wszystkie 4, ale możliwe jest rozdzielenie na dwie dwójki, bądź do zupełnie nowych stad
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: odpowiednie warunki, umowa adopcyjna, stały kontakt (najchętniej forumowy - w wątku, ale to nie jest konieczne, wystarczy parę słów raz na jakiś czas )
16. Zdjęcia szczurów: http://forum.szczury.biz/...p=839923#839923
17. Kontakt: forum - w wątku i przez PW, telefon (u moderacji) - do czasu uzyskania własnego komputera preferuję sms (na który mogę odpisać później, jeśli nie będę miała zasięgu, bądź możliwości odebrania połączenia)
18. Kilka słów o szczurze: Przede wszystkim tu: http://forum.szczury.biz/...p=839923#839923 . Dziewczyny przyjechały wczoraj wieczorem, już przy pierwszym kontakcie były bardzo odważne. Wszystkie jak jeden mąż próbowały się wydostać z klatki, gdy majstrowałam im hamaki, wszystkie odkładane na dół szybciutko wracały, by popatrzeć, obwąchać, przetestować. Pierwsza wszędzie była Tila, później Latte, Bambi dostojnie kierowała ruchem z najwyższego punktu, a Łyżka zwiedzała w innej niż reszta kolejności. Dziwne zwierzęta
Doniesienia z placu boju będą, zdjęcia będą, potrzebuję tylko czasu (dziś wieczorem spróbuję, może znajdę chwilę). Jeśli chodzi o kontakt ze mną, to może być nieco utrudniony, dlatego proszę w razie pilnej potrzeby zwracać się do anyk1, która koordynuję akcję z oddali. Ewentualnie proszę o cierpliwość, bądź zapraszam do kontaktu poza forum
Właśnie, w kwestii zdjęć - zgubiłam laptopa (wolę wersję o tym, że został skradziony) z kartą SD w środku i jeśli uda mi się jakąś zorganizować, zdjęcia będą normalne, jeśli natomast mi nie wyjdzie, to będą tylko komórkowe, a te nie są u mnie ciekawe... Trzymajcie kciuki!
Wampiwor - Nie Lut 17, 2013 14:16
Tila, Bambi i jeszcze jedna dziewczynka zarezerwowane! Chętnych zapraszam do kontaktu ze mną (telefoniczny) lub z anyk1
anyk1 - Nie Lut 17, 2013 17:02
Łyzka wstepnie zarezerwowana
Wampiwor - Nie Lut 17, 2013 19:45
I już wszystkie Panie mają dom Łyżka i Tila wyjeżdżają jutro, Latte i Bambi prawdopodobnie też. Dziękuję ślicznie wszystkim za pomoc, temat niech zostanie do czasu, aż wszystkie będa w domkach stałych
AngelsDream - Nie Lut 17, 2013 19:49
Wampiwor, jasna sprawa.
Starsza Pani - Sob Lut 23, 2013 20:57
Łyżka i Tila już od tygodnia w nowym domu.
anyk1 - Sob Lut 23, 2013 20:58
temat do zamkniecia bambi i jej przyjaciolka równiez w nowym domu
|
|
|