Archiwum - [TRÓJMIASTO] 5-miesięczny czarny szczurek Harry
wormtail - Nie Lut 10, 2013 20:43 Temat postu: [TRÓJMIASTO] 5-miesięczny czarny szczurek Harry 1. Ilość szczurów do oddania:1
2. Płeć szczurów: samiec
3. Wiek szczurów: 5 miesięcy
4. Miasto: Elbląg
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Gdańsk, Trójmiasto
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: brak
7. Charakter, usposobienie szczurów: odważny, lubi głaskanie
8. Stosunek szczurów do człowieka: lgnie do ludzi
9. Stosunek do innych szczurów: brak informacji
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania:brak czasu, brak możliwości zaadoptowania drugiego szczurka
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: bardzo dobre warunki, duża klatka, co najmniej jeden posiadany szczur
16. Zdjęcia szczurów: poniżej
[color=darkblue]17. Kontakt: na forum
18. Kilka słów o szczurze: przez pierwsze tygodnie u mnie był sam, później po pierwszej próbie oddania go do adopcji chciałam przygarnąć drugiego, ale okazało się że nie mogłam go wziąć ponieważ zachorował, a że przez pracę nie mam tyle czasu ile bym chciała mieć, staram się znaleźć mu kochający domek. Harry regularnie odwiedza weterynarza, jest okazem zdrowego szczura
oddam tylko w odpowiedzialne ręce do ludzi którzy zapewnią mu 100% opiekę, najlepiej osobę 16+.
pozdrawiam, wormtail
Karena - Nie Lut 10, 2013 21:42
wormtail, Miesiąc temu zdecydowałaś, że jednak nie oddajesz Harrego. Czy jesteś tym razem pewna, że chcesz go oddać?
wormtail - Pon Lut 11, 2013 18:06
tym razem 100% pewności...
anyk1 - Pon Lut 11, 2013 18:18
Ponieważ mieszkam w Elblagu mogę go przejąc na krótko do momentu znalezienia DT bądź stałego oczywiście po podpisaniu umowy zrzeczenia.
PACZEK - Pon Lut 11, 2013 19:30
Off-Topic: | anyk1 napisał/a: | Ponieważ mieszkam w Elblagu mogę go przejąc na krótko do momentu znalezienia DT bądź stałego oczywiście po podpisaniu umowy zrzeczenia. | anyk1, Przecież oddałaś swoje dwie szczurki bo " masz uczulenie" może nie ryzykuj tak bardzo swoim zdrowiem jest zbyt cenne dla tego forum. Tym bardziej że szczurek to samczyk. |
anyk1 - Pon Lut 11, 2013 19:57
Paczek zdaje sobie sprawę, że to jest ryzyko jak widzisz zaznaczyłam, że na krótko mogę przetrzymać. Nie nadaje się na dom tymczasowy długoterminowy bo mój organizm nie wytrzyma non stop leków antyalergicznych ale jeśli jest taka potrzeba te 2 -3 tygodnie może u mnie pomieszkać. A myślę, ze forum beze mnie przeżyje
wormtail - Pon Lut 11, 2013 22:29
Dzięki, ale nie potrzebuję DT
Seruś - Pią Lut 15, 2013 14:26
śliczny jest .
Miejmy nadzieję, że jakiś dobry człowiek się po niego zgłosi
wormtail - Czw Lut 28, 2013 17:56
podbijam, sprawa staje się pilna, może ktoś jest zainteresowany?
Karena - Czw Lut 28, 2013 17:57
wormtail, może więcej zdjęć kogoś skusi ?
Mara Narzisse - Pon Mar 04, 2013 12:39
Harry nadal szuka domq?
Seruś - Wto Mar 05, 2013 18:56
Tak, nadal szuka .
Codziennie widuję się z właścicielką, więc jestem na bieżąco .
Mara Narzisse - Wto Mar 05, 2013 19:03
Opublikowałam zdjęcie małego na facebooku (przepraszam że nie spytałam). Na razie mam jedną chętną dziewczynę, zdecyduje się wkrótce
Seruś - Wto Mar 05, 2013 19:06
byleby to był ktoś doświadczony
Dziękujemy za pomoc
wormtail - Śro Mar 06, 2013 20:28
Potwierdzam, Harry nadal poszukuje domku
|
|
|