Archiwum - GDANSK
NKAB - Pon Sty 28, 2013 22:53 Temat postu: GDANSK Witam
Chetnie zaopiekuje sie dwoma badź trzema samcami dumbo/rex , dodam ze zalezy mi na stosunkowo mlodych mordeczkach.
Klatka jest az nad 2-3 szczury, swego czasu demolowalo ja 5 dziewczat.
Karena - Pon Sty 28, 2013 23:41
NKAB napisał/a: | Klatka jest az nad 2-3 szczury, swego czasu demolowalo ja 5 dziewczat. |
Dlaczego były w za małej klatce? jakie klatka ma wymiary?
Warto poszukać w dziale ODDAM
Cegriiz - Pon Sty 28, 2013 23:46
Karena, może chodziło o to, że 5 dziewczyn tam było, więc teraz te 2-3 samce bez problemu się zmieszczą i jeszcze będą miały zapas miejsca.
A wymiary klatki się przydadzą: tutaj możesz sprawdzić na ile jest klatka szczurów: http://www.asaurus.yoyo.pl/rcc.html?ckattempt=2
Karena - Pon Sty 28, 2013 23:53
Cegriiz napisał/a: | Karena, może chodziło o to, że 5 dziewczyn tam było, więc teraz te 2-3 samce bez problemu się zmieszczą i jeszcze będą miały zapas miejsca. |
Liczę na to ale wolałabym się upewnić
NKAB, jeśli masz mało wyposażenia tu jest jeszcze jeden kalkulator http://www.fancy-rats.co....cagecalculator/
NKAB - Pon Sty 28, 2013 23:54
Czy czytanie ze zrozumieniem jest naprawdę tak ciężkie do opanowania
Klatka jest duza około 80x50cm, 90cm (wartości liczbowe są przybliżone gdyż nie mam pod ręka miary).
Cegriiz - Pon Sty 28, 2013 23:58
Off-Topic: | NKAB, raczej jęz. Polski ma wiele niedomówień i z jednego zdania można wysnuć 10 kontekstów |
Karena - Pon Sty 28, 2013 23:59
NKAB napisał/a: | Czy czytanie ze zrozumienie jest naprawde tak ciezkie do opanowania |
Informacja nieprzejrzyście napisana może wprowadzać w błąd.
Poprawiłam od razu również Twój post (literówki).
Lowenstein - Wto Sty 29, 2013 06:58
Tak czy owak - najlepiej zapisać się na nowe mioty planowane NKAB, zdarzają się również kinderniespodzianki do adopcji. Szukaj i pytaj, nie ma co czekać ze sami się zgłoszą. I pamiętaj ze umowa adopcyjna to nie wymysł tylko standard i tak samo jest z wizytą przed adopcyjną, Najlepiej być do bólu szczerym i odpowiadać cierpliwie na pytania, w końcu każdy właściciel chce mieć pewność że jego "dzieci" trafią do domu idealnego dla nich.
NKAB - Śro Sty 30, 2013 22:59
Temat do zamkniecia, chlopaki sie juz rozgoscily
|
|
|