Archiwum - [Zielona Góra] Trzech cudownych, dorosłych chłopców
harpoonka - Czw Sty 10, 2013 23:44 Temat postu: [Zielona Góra] Trzech cudownych, dorosłych chłopców 1. Ilość szczurów do oddania: 3
2. Płeć szczurów: samce
3. Wiek szczurów: około 1,5 roku, niebieski około roku
4. Miasto: Sulechów/Zielona Góra
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: tak, ale niedaleko
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: brak
7. Charakter, usposobienie szczurów: Chłopaki są raczej spokojnymi szczurami, najmłodszy potrafi dziabnąć w palucha w klatce, ale poza nią już nie.
8. Stosunek szczurów do człowieka: Maynard to typowy przytulak, Keenan indywidualista, a James to trochę dzikusek.
9. Stosunek do innych szczurów: pozytywny do młodych szczurów, problemów z łączeniem nie było; nie wiem jak z dorosłymi szczurami
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Niestety nie mam czasu na zajmowanie się nimi Pracuję na dwa etaty i szkoda mi patrzeć na nie jak siedzą w klatce większość czasu
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: -
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: -
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: mogę oddać z klatką na dwa szczury max, dwie miseczki, dwa poidła, kuweta i igloo
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Maynard i Keenan tylko razem, James może iść osobno.
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela:
Warunkiem jest umowa adopcyjna i wcześniejsza rozmowa o warunkach.
16. Zdjęcia szczurów: zdjęcia Maynarda i Keenana są tutaj: http://forum.szczury.biz/...r=asc&start=405 - niestety w tej chwili nie mam dostępu do swojego komputera i nie mam nowszych zdjęć, ani zdjęć Jamesa
17. Kontakt: PW lub harpoonek@gmail.com
harpoonka - Sob Sty 19, 2013 11:35
hop hop
Karena - Pią Lut 08, 2013 17:00
A może jakieś świeże zdjęcia ;>?
harpoonka - Wto Lut 12, 2013 23:56
Zrobię jutro, bo o aparat się doprosić nie mogę
harpoonka - Pią Lut 15, 2013 14:40
Maynard - czarny kapturek, rex
James - niebieski kapturek, fuzz
Keenan - blazed (?), velveetan
Kluska - Pon Mar 18, 2013 23:06
Aktualne?
harpoonka - Sob Mar 23, 2013 00:38
tak.
natureminemka - Pią Mar 29, 2013 19:14
Oferowałam adopcje Jamsa, mieliśmy uzgadniać szczegóły i kontakt się urwał... Nie wiem o co chodzi... Akurat jestem na święta w Zielonej Górze więc mogłam zabrać chłopaka.
harpoonka - Sob Mar 30, 2013 00:27
natureminemka, co do Ciebie dzwonię, to słyszę, że jesteś poza zasięgiem sieci... numer mam na pewno dobry, bo pisałaś do mnie sms.
Jutro doładuję telefon, to postaram się zadzwonić!.
natureminemka - Sob Mar 30, 2013 00:41
Hmm... W sumie możliwe, kiepski zasięg tam jest u mnie niestety. Teraz jestem już w Zielonej Górze z moim chłopcem bo mi łapkę zwichnął i chciałam go obserwować na bieżąco. O dziwo teraz biega i chodzi normalnie... Dziewczyny zostały w domu, sąsiadka będzie zaglądać do nich do poniedziałku, aż wrócę.
harpoonka - Sob Mar 30, 2013 01:31
Ok! To będę dzwonić jutro po południu
harpoonka - Śro Kwi 03, 2013 13:43
Proszę o zamknięcie tematu - chłopcy znaleźli domek razem
|
|
|