Archiwum - [Warszawa] Okruszek czeka na dom :)
Cegriiz - Śro Gru 05, 2012 00:34 Temat postu: [Warszawa] Okruszek czeka na dom :) 1. Ilość szczurów do oddania: 1
2. Płeć szczurów: samiec
3. Wiek szczurów: 1,5- 2 miesiące
4. Miasto:Warszawa
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: brak. Jedynie przez transport grzecznościowy.
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: zapalenie górnych dróg oddechowych. W przyszłym tygodniu już do oddania.
7. Charakter, usposobienie szczurów: chodzące ADHD z epizodami przytulaka- lizaka
8. Stosunek szczurów do człowieka: ma dużo miłości w sobie i chce z człowiekiem jak najwicej czasu spedzac. Iska, podgryza i liże, gania za reką i chce sie bawic
9. Stosunek do innych szczurów: raczej przyjazny, bo chłopaczek jest młodziutki i ciekawski
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Jest u mnie na DT. Został odchowany i odkarmiony, wiec szuka nowego domku.
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: podpisanie umowy adopcyjnej i wizyta przedadopcyjna. Zapewnienie małemu kolegi w podobnie młodym wieku najlepiej.
17. Kontakt: mail: nathel77@gmail.com, gg, PW, telefon komórkowy.
]18. Kilka słów o szczurze: Okruszek trafił do mnie z ogłoszenia jako szczurek 15dniowy. Jak sie potem okazało, maluch już wtedy miał koło miesiąca, a jego wygląd był wywołany niedożywieniem przedurodzeniowym i po urodzeniowym. Maluch był prezentem dla starszej siostry od brata. Skąd go wziął? Nie wiadomo. Okruszek po drodze przeszedł metamorfoze, wiec teraz jest nie do poznania W trakcie rośniecia wyłysiał, ale teraz już jest ślicznym krecikiem Apetyt ma za 4 szczury i uwielbia sie bawic, dlatego chciałabym aby trafil do domku gdzie już bedzie w podobnym wieku maluszek
Dla zainteresowanych: Okruszek jest czarnym rexem dumboszczakiem english irish
Zdjecia:
Przed metamorfozą:
W trakcie metamorfozy:
Obecnie:
EDIT: przepraszam za brak niektórych pl znaków, ale mam chwilowe problemy z klawiaturą.
Ebia - Śro Gru 05, 2012 07:16
Kruszek Oby znalazł najlepszy domek
valhalla - Śro Gru 05, 2012 07:21
Rany, jaki maluch na tych pierwszych zdjęciach... on chyba nic nie ważył! Gratulacje za odkarmienie, szczur nie do poznania! Trzymam kciuki za dobry domek
pszczoła - Śro Gru 05, 2012 10:35
Cegriiz, ile maluch waży obecnie?
szczurowata - Śro Gru 05, 2012 13:51
Cudo Mnóstwo za domek, ode mnie.
Cegriiz - Śro Gru 05, 2012 15:15
pszczółka, nie wiem
Nie posiadam wagi w dalszym ciągu. Może na gwiazdkę mi siostry kupią
Judka - Śro Gru 05, 2012 16:47
Boziuuu jaki piękny
Asica21 - Śro Gru 05, 2012 17:09
Przecudny , za domek
Cegriiz - Czw Gru 06, 2012 14:04
Heh...
Z powodu komplikacji, maluch będzie do oddania troszkę później.
No i z tego co się dowiedziałam chłopak waży 90gram.
Ale wciąż do oddania i pragnie owego domku
expelliarmus - Czw Gru 06, 2012 20:41
Widzialam to ogloszenie, chcialam przygarnac tego szczurka ale mnie uprzedzilas. Ale widze, ze lepsze rece nie mogl trafic
Cegriiz - Czw Gru 06, 2012 21:27
expelliarmus, nadal jest do oddania
Jak tylko wyzdrowieje
Klaudiaaa. - Czw Gru 06, 2012 22:36
Musicie przyzna ,że podczas metamorfozy wyglądał najfajniej takie słodkie UFO .Teraz to prawdziwy MACZO !!!!!!!!!!!Brać ,Brać Ludzie!!!!
Cegriiz - Czw Gru 06, 2012 22:40
Klaudiaaa., ze zdjęć wyglądał, bo w rzeczywistości, to miałam serce na gardle, że mi się udusi w nocy.
expelliarmus - Pią Gru 07, 2012 16:13
Chętnie bym przygarnęła, ale jestem już w trakcie adopcji innego pyszczka Ale trzymam kciuki za wspaniały domek
Cegriiz - Pią Gru 07, 2012 16:32
expelliarmus, to szkoda.
Ale chłopak jak malowany, więc brać go, brać!
|
|
|