Archiwum - 2 wyrzucone na ulicę szczurzynki poszukują domku
miss kludiik - Czw Lis 08, 2012 21:46 Temat postu: 2 wyrzucone na ulicę szczurzynki poszukują domku Hey,
2 dni temu dostałam telefon od mamy, że w Kielcach znaleziono na ulicy 2 szczurze dziewczynki, ktoś po prostu zostawił klatkę wypełnioną sianem na środku chodnika przy ulicy. Ktoś zauważył klatkę i zadzwonił po Straż Miejską, ta natomiast odwiozła szczurzynki do Schroniska w Dyminach. Niestety w schronisku nie ma zbytnio warunków dla szczurków, więc zadzwoniono do mojej mamy znajomej. I tak ta sprawa doszła do mnie. Szczurki obecnie przebywają na DT u mojej mamy znajomej, więc zaczynamy poszukiwanie Super Domku
Szczurzynki były na kontroli u weterynarza, wszystko z nimi w porządku, nie są nawet przeziębione (o dziwo, po przebywaniu na dworze), wet określił je na ok 8 miesięcy.
1. Ilość szczurów do oddania: 2
2. Płeć szczurów: Dziewczynki
3. Wiek szczurów: ok 8 miesięcy
4. Miasto: Kielce
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: możliwy transport do Warszawy, do innych miast - po zoorganizowaniu transportu na własną rękę.
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły:nie wiadomo
7. Charakter, usposobienie szczurów: z tego co mi mama mówiła, dziewczyka kapturkowa jest przyzwyczajona do ludzkiej ręki, haszczanka jest bardziej dzika.
8. Stosunek szczurów do człowieka: jak wyżej
9. Stosunek do innych szczurów: nie wiadomo
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: jak wyżej
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: nie wiadomo
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: -
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: klatka (ale nie jest to zbytnio duża klaka, bardziej jak chorobówka
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Raczej powinny być oddane razem, w ostateczności oddzielnie
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: Pokochanie ich oraz oczywiście Ankieta i umowa adopcyjna
16. Zdjęcia szczurów:
17. Kontakt: Proszę pisać do mnie lub do Martini PW lub tu w temacie , lub na maila kludii@hotmail.com
18. Kilka słów o szczurze: jak wyżej
miss kludiik - Czw Lis 08, 2012 22:33
Temat już do zamknięcia Przed chwilą otrzymałam info od znajomej mamy że dziewczynki znalazły właśnie domek
Cegriiz - Czw Lis 08, 2012 22:38
Ekspresowa adopcja
|
|
|