To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - (okolice Opola) 2samców

Anonymous - Sob Lis 03, 2012 16:35
Temat postu: (okolice Opola) 2samców
1. Ilość szczurów do oddania: 2

2. Płeć szczurów: samce

3. Wiek szczurów: ok.roku

4. Miasto: Strzelce Opolskie

5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: ew. do Opola (pkp), lub od czasu do czasu w godzinach porannych autem

6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: Kędziorek chorował na zapalenie płuc. W tej chwili wszystkie zdrowe.
7. Charakter, usposobienie szczurów:

8. Stosunek szczurów do człowieka: Nie boją się człowieka, są oswojone, nie gryzą.

9. Stosunek do innych szczurów: Do obcych są nastawione przyjaźnie. łączenia przebiegały sprawnie.

10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: 2 szczurki wzięłam na DS, 2 na DT. Tutaj jest stary wątek http://forum.szczury.biz/...p=803304#803304
Nie mam klatki na 4 szczury. Aktualnie 2 są w klatce i 2 w pudełku, w którym do mnie przyjechały.
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:

12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:

13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami:

14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Obojętnie

15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: Jeśli 1 szczurek miałby zostać zaadaptowany to musi mieć towarzysza, podpisanie umowy, odpowiednia klatka.

16. Zdjęcia szczurów: Wrzucę wieczorem.

17. Kontakt: gg.512968 lub pw

18. Kilka słów o szczurze: Szczurki dają się głaskać. Kędziorek ma mięciutkie futerko. Jak się do nich podchodzi to zaraz pchają nochale by je głaskać.

Anonymous - Sob Lis 03, 2012 18:05

1kamilla1 - Nie Lis 04, 2012 00:22

już stęskniłam się za chłopakami ;) naprawdę cudowne szczurami, więc brać! :D
Cieszę się, że szczęśliwie dojechały.. Chłopak już mnie namawiał, że może Kędziorka weźmiemy z powrotem, no ale nie ma warunków ;)

Anonymous - Nie Lis 04, 2012 10:38

Dziękuję raz jeszcze za transport ;)
Oj chłopcy są na prawdę świetni, nawet Chojrak taki komunikatywny jakoś - a niby bojaźliwy ;)
Kędziorek świetny, taka przylepa, jest pierwszy jak się łapę do nich wsadza.
No posłuchaj chłopaka i weźcie go sobie ;) Masz samiczki, ale jajka można mu obciąć :P

karolajn - Nie Lis 04, 2012 11:30

No gdyby nie ten transport to bym wzieła któregoś ;(
Anonymous - Nie Lis 04, 2012 11:34

A skąd jesteś? Z transportem można coś pokombinować ;)
karolajn - Nie Lis 04, 2012 11:38

Ze Szczecinka. Rozumiem,że masz je na DT,ja kontaktowałam się z 'właścicielem' maluchów i ogólem do tej pory tego transportu nie mogę znaleźć. Nawet w 'ratach'
Anonymous - Nie Lis 04, 2012 11:42

Ja pododaję ogłoszenia na różnych forach i Ty również jeśli możesz ;)
Ewentualnie mogę gdzieś szczurki dowieść (pkp/pks).

karolajn - Nie Lis 04, 2012 11:45

Też pododaje. W sumie pks/pkp to niezbyt,chyba że do kogoś na dt jezeli by sie znalazł transport stamtąd,bo do mnie to daaaaleko
Anonymous - Nie Lis 04, 2012 11:46

Chodzi mi o to, że np. mogę dowieźć szczury do Wrocka/Poznania pkp, a stamtąd transport do Ciebie ;)
A którym jesteś zainteresowana? No i czy to byłby jedyny szczur?

Anonymous - Nie Lis 04, 2012 12:17

Kilka zdjęć jednego z chłopców. Na wybieg póki co chodzą pojedynczo, bo boję się, że nie upilnuje wszystkich i będzie jatka z fretką. Później wrzucę zdjęcia reszty ;)
Sai
To jest grubasek, nie wiem jakim cudem on się porusza :P Straszna przylepa.

Anonymous - Pon Lis 05, 2012 15:08

Nikt nie chce?
16/17 będę jechała do Wrocławia to mogę podrzucić na dworzec.

Milka - Pon Lis 05, 2012 23:32

ale mi tęskno do nich... ;(
Anonymous - Wto Lis 06, 2012 15:34

Nie dziwię się, bo są wspaniali. Najchętniej bym zostawiła 3 szczuraski...
Wczoraj Grubemu leciała krew z nosa, nie wiem co biedakowi się stało, ale już jest ok ;)
Wieczorem postaram się wrzucić nowe zdjęcia

Anonymous - Wto Lis 06, 2012 16:36

Moi ulubieńcy ;) Chojraka niestety nie ma na zdjęciach, ale wrzucę, bo głównie to on jest do adopcji.