Archiwum - [Legnica]Młody dumboś szuka pilnie domu
DoraAngie - Pią Lis 02, 2012 21:56 Temat postu: [Legnica]Młody dumboś szuka pilnie domu Witam,
moja koleżanka ma ostatnio ciężki okres w życiu i niestety jest zmuszona oddać swoje zwierzęta. Został już tylko jeden szczurek, pozostałe udało się szczęśliwie umieścić wśród znajomych w kochających nowych domach. A dla tego biedaka niestety zabrakło już miejsc Sprawa pilna więc byłabym wdzięczna za szybki kontakt, najlepiej osób z okolic Wrocławia.
1. Ilość szczurów do oddania: 1
2. Płeć szczura: samiec
3. Wiek szczura: pół roku
4. Miasto: Legnica
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: ewentualnie przeze mnie do Wrocławia
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: od urodzenia zdrów jak ryba
7. Charakter, usposobienie szczura: wesoły, ciekawski
8. Stosunek szczura do człowieka: przyjazny choć ostatnio trochę zdystansowany bo właścicielka miała dla niego za mało czasu i sporo siedział w klatce
9. Stosunek do innych szczurów: ze swoim kumplem z klatki dogadywał się wzorowo
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: kłopoty osobiste dotychczasowej opiekunki
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: klatka, poidełko, miska
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela:
możliwość dołączenia szczura do stada bądź chęć zorganizowania mu towarzystwa, bo szczur samotny to nieszczęśliwy; miejsce i dużo czasu na wybiegi; kontakt zaufanego szczurzego weterynarza
16. Zdjęcia szczurów:
17. Kontakt: do mnie na PW lub sms na numer 781032477
Zmieniłam załącznik na miniaturę i dodałam miasto w tytule. Kluska
Dukat - Pią Lis 02, 2012 22:03
Jadę do Wrocławia w piątek 9 listopada - mogę zawieść delikwenta Jestem z Legnicy i jak się znajdzie domek to daj znać.
Pozdr.
Dukat alias Eve
DoraAngie - Sob Lis 03, 2012 10:15
proszę o pilną pomoc chociaż może ktoś na DT by mógł wziąć?
Judka - Sob Lis 03, 2012 18:14
ja chętnie wezmę chłopaka. Tylko transport do Łodzi potrzebny!
Kluska - Sob Gru 01, 2012 18:42
Aktualne?
Kluska - Sob Gru 15, 2012 13:29
Brak odzewu. Zamykam.
|
|
|