Archiwum - [Białystok] 12 szczurków pilnie poszukuje DT i DS !!!
handzia600 - Czw Paź 25, 2012 20:12 Temat postu: [Białystok] 12 szczurków pilnie poszukuje DT i DS !!! 1. Ilość szczurów do oddania: 12
2. Płeć szczurów: 7 samic i 5 samców
3. Wiek szczurów: rodzeństwo ma 3-4 miesiące rodzice około 1rok
4. Miasto: Białystok
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: TAK
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: brak
7. Charakter, usposobienie szczurów:
8. Stosunek szczurów do człowieka: bojaźliwe aczkolwiek ciekawskie
9. Stosunek do innych szczurów: dobry
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: nieodpowiedzialność właścicielki ( szczurki nie są moje )
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: TAK
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami:
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: mogą być rozdzielone pod warunkiem posiadania conajmniej jednego szczura przez osobę adoptującą.
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: ankieta adopcyjna , wizyta przed i po adopcyjna
16. Zdjęcia szczurów: zapraszam do ich wątku http://www.szczury.org/vi...=38079&start=15
17. Kontakt:
Serdecznie zapraszam do zapoznania się z ich historią : http://www.szczury.org/vi...=38079&start=15
Willow - Czw Paź 25, 2012 20:49
O matko! Brak mi słów... Biedne maluchy.
Szkoda, że to drugi koniec Polski. Mam nadzieję, że szybko znajdą domki.
PACZEK - Czw Paź 25, 2012 20:59
fotki ech....
Tyle że nie rozumiem.
Czy szczurki obecnie są u pani wet? Czy szczurki dalej mieszkają w takich warunkach?
smeg - Czw Paź 25, 2012 21:00
No właśnie, pracownica wetki trzyma je w takich warunkach?
handzia600 - Czw Paź 25, 2012 21:15
to jest pani technik wet. która jak widać nie zna się na szczurach niestety kupiła je i zostawiła w spadku dla swojej matki gdy się wyprowadzała i oto efekt. Obie nic kompletnie o hodowli szczurów nie wiedzą
PACZEK - Czw Paź 25, 2012 21:29
handzia600, To b. smutne. Mam nadzieje że panie już więcej szczurasów nie będą mieć. Wrzuć też ogłoszenie na SPS i może na FO. Może ktoś da na szybko awaryjny DT.
handzia600 - Czw Paź 25, 2012 21:42
nie wiem ale mam nadzieję że nie.... Próbuję wszystkie od niej odebrać .
Zizollo - Pią Paź 26, 2012 11:02
jakim trzeba być ograniczonym żeby trzymać tak zwierzęta
przecież ktoś o zdrowym rozsądku wiedziałby ze potrzebne jest więcej miejsca mając tyle sztuk!!!!
helhaim - Pią Paź 26, 2012 11:07
ktos rozsądny w ogóle by ich nie rozmnażał;/
Zizollo - Pią Paź 26, 2012 12:24
Cytat: | helhaim, ktos rozsądny w ogóle by ich nie rozmnażał;/ |
dokładnie
handzia600 - Pią Paź 26, 2012 12:51
ja już sama nie wiem jak to było czy ona dostała zaciążoną samiczkę czy sama rozmnożyła ale raczej to drugie jednak One nic nie wiedzą na temat hodowli szczurów dlatego tak są trzymane eh Nikt nie weźmie żadnego malucha pod swe ramiona?
PACZEK - Pią Paź 26, 2012 13:52
handzia600, czytam temat tam gdzie są zdjęcia i powiem co myślę.
Najważniejsze teraz to zabrać zwierzęta z tych warunków jak najszybciej!!!!!!
Domy tymczasowe są potrzebne natychmiast.
Nie baw się teraz w ankiety, wizyty PA i rezerwacje.
Skoro przedstawiasz ankietę Vivy gryzonie to rozumiem że jesteś z nimi w kontakcie.
Jeszcze raz powtarzam jest też SPS, FO. Kombinuj. Nie myśl teraz o udowadnianiu winy tej osobie (byś może ona nie rozumie że krzywdzi zwierzęta) najpierw szczury.
Obawiam się że przy beztrosce tej pani samiczki mogą być z brzuszkami.....
Anonymous - Pią Paź 26, 2012 14:02
Cóż za warunki okrutne.
Huskie są świetne - najładniejsze szczurki ( i kapturki )
Anonymous - Pią Paź 26, 2012 14:08
Ależ ślicznie te szczuraski, a samiczka 6 i 10
Ja mogę wziąć z 3 szczurki dla siebie, kilka na DT, ale z własną klatką (może ktoś pożyczy). Tylko transport...
handzia600 - Pią Paź 26, 2012 16:00
samice nie są zaciążone , były oddzielone od samców.
Szukam cały czas domów tymczasowych ale przy okazji nie zapominam o osobach które chciałyby zaadoptować to też jest ważne. Staram się jak mogę
|
|
|