Archiwum - Dziewczynkę/kastrata w wieku ok 1,5 roku WARSZAWA i okolice
Rozalka - Nie Paź 14, 2012 20:47 Temat postu: Dziewczynkę/kastrata w wieku ok 1,5 roku WARSZAWA i okolice Witam!
Przygarnę samiczkę ew. samca po kastracji w wieku 1,5 roku z okolic Warszawy (Legionowa)
Do tej pory miałam dwie dziewczynki ale kilka dni temu kochana Dumbee po naszej ciężkiej walce z agresywnym i szybko rozwijającym się nowotworem musiała zostać niestety uśpiona i Pinki jest teraz bardzo samotna. Pilnie potrzebuje towarzystwa do wspólnej zabawy i wylegiwania się w hamaczku
Nie interesuje mnie kolor ani rasa ważny jest zbliżony wiek.
Zależy mi także na tym żeby dogadywał się ze swoją przyszłą towarzyszką.
handzia600 - Czw Lis 01, 2012 16:42
mam samicę w wieku około roku
Kasiasta - Czw Lis 01, 2012 19:31 Temat postu: Re: Dziewczynkę/kastrata w wieku ok 1,5 roku WARSZAWA i okol
Rozalka napisał/a: | Witam!
Przygarnę samiczkę ew. samca po kastracji w wieku 1,5 roku z okolic Warszawy (Legionowa)
Do tej pory miałam dwie dziewczynki ale kilka dni temu kochana Dumbee po naszej ciężkiej walce z agresywnym i szybko rozwijającym się nowotworem musiała zostać niestety uśpiona i Pinki jest teraz bardzo samotna. Pilnie potrzebuje towarzystwa do wspólnej zabawy i wylegiwania się w hamaczku
Nie interesuje mnie kolor ani rasa ważny jest zbliżony wiek.
Zależy mi także na tym żeby dogadywał się ze swoją przyszłą towarzyszką. |
Hej mam samiczke do oddania, mala ma okolo roku, samiczka jest dumbo i jest bardzo kontaktowa i kochana, niestety znalazla sie w takiej samej sytuacji jak twoja pinki jej towarzyszka jest ciezko chora i musimy ja uspic jestem z warszawy wiec jesli jestes zainteresowana to czekam na kontakt.
Karena - Nie Gru 02, 2012 22:40
Rozalka, Ogłoszenie aktualne?
Kluska - Sob Gru 15, 2012 13:24
Brak odzewu. Zamykam.
|
|
|