To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [Schronisko Wrocław]2 samiczki i 2 samce DT/DS

Kluska - Wto Paź 09, 2012 17:23
Temat postu: [Schronisko Wrocław]2 samiczki i 2 samce DT/DS
http://dla-ciebie.eu/node/2110

Może ktoś z Wrocławia by dał DT? Ja mam komplet DTciaków.
Wszyscy wiemy jakie tam są warunki. Oferuję transport w piątek do Wałbrzycha.

2 samice
2 samce

Starsza Pani - Śro Paź 10, 2012 09:08

A może ktoś z Warszawy dałby DT albo DS nawet?
Sprawdzę możliwość transportu do Wawy na niedzielę, ale info o DT potrzebne do czwartku.

morowina - Śro Paź 10, 2012 17:10

Ja bardzo chętnie przyjmę jedną z samiczek mogę ją odebrać w Warszawie.
Kluska - Śro Paź 10, 2012 18:10

Byłoby super, dziękuję za odzew.
jamajkaaa - Śro Paź 10, 2012 18:14

Starsza Pani daj znać co z transportem, jeśli się znajdzie to wezmę dziewczyny!
jamajkaaa - Śro Paź 10, 2012 18:16

morowina, ja mogę wziąć dwie, jeśli ty chcesz jedną spróbuj z tą http://tablica.pl/oferta/...l#e9a79f08;r:;s , Nina z orgów ma ją wziąć na DT, wszystkie 3 mogłyby do Lublina przyjechać razem gdybyś się zdecydowała :wink:
Ninek - Śro Paź 10, 2012 18:19

jamajkaaa napisał/a:
morowina, ja mogę wziąć dwie, jeśli ty chcesz jedną spróbuj z tą http://tablica.pl/oferta/...l#e9a79f08;r:;s , Nina z orgów ma ją wziąć na DT, wszystkie 3 mogłyby do Lublina przyjechać razem gdybyś się zdecydowała :wink:

Dokładnie, ja jutro albo w sobote babeczke odbiore i będzie oczywiście szukała ds :)

jamajkaaa - Śro Paź 10, 2012 20:28

Słuchajcie odezwała się dziewczyna z ogłoszenia od której chciałam wziąć szczury wcześniej, ale po dłuższym milczeniu stwierdziłam że już się nie odezwie..jestem teraz w kropce, głupio mi się wycofywać z dziewczyn ze schroniska ale z drugiej strony wolałabym tamte, no i są bliżej, bo w krakowie...
Kluska - Śro Paź 10, 2012 20:43

DT dla dziewczynek zadeklarowały trzy osoby o ile się nie mylę, więc niczym się nie przejmuj :)
morowina - Śro Paź 10, 2012 20:46

prawdę mówiąc bardzo urzekły mnie samiczki ze schroniska jedna jest nawet bardzo podobna do mojego Benka:) dlatego nadal jestem zainteresowana adopcją jednej z nich.

mogę odebrać w Warszawie i nawet jak ktoś by chciał to możliwy będzie transport do Olsztyna lub Lublina pozostałych maleństw ze schroniska :)

Starsza Pani - Czw Paź 11, 2012 08:36

Czyli panny jadą do Wawy. Ninek, Ty będziesz dostarczała dziewczyny na transport?
Ninek - Czw Paź 11, 2012 09:07

Starsza Pani napisał/a:
Czyli panny jadą do Wawy. Ninek, Ty będziesz dostarczała dziewczyny na transport?

Nie. Ja całą niedziele jestem na zajęciach. Nawet bezogonkom musze załatwić kogoś, kto je na transport dostarczy, bo ja nie mam jak sie urwać.

Starsza Pani - Czw Paź 11, 2012 11:12

Kto odbiera szczury ze schroniska?
Bo jakoś mi ta informacja umyka ...

Szczury zostały odebrane, dziewuszki znalazły już DS, jeden chłopak również.
Teraz szukamy transportu dla jednego chłopaka z Wrocławia do Warszawy.

Kluska - Pią Paź 19, 2012 15:02

Szczurki już mają DT/DS, więc zamykam :)