To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Dwaj przystojniacy pilnie szukają domu! (Starogard Gdański)

daciuniaa - Czw Paź 04, 2012 12:31
Temat postu: Dwaj przystojniacy pilnie szukają domu! (Starogard Gdański)
1. Ilość szczurów do oddania: 2

2. Płeć szczurów: chłopcy

3. Wiek szczurów: 5 tygodni

4. Miasto: Starogard Gdański

5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: jeśli znajdzie się transport to czemu nie :)

6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: brak

7. Charakter, usposobienie szczurów: Wesołe i energiczne maluchy :)

8. Stosunek szczurów do człowieka: Liżą i liżą :D

9. Stosunek do innych szczurów: przyjacielskie

10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Zostawiłam samiczki a chłopców niestety nie mam jak trzymać

11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: Szczurzyca kupiona w zoologicznym była już w ciąży ;/

12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: Już oddzielone :)

13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: brak

14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Obojętnie, ważne żeby były w dobrych rękach :)

15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: Prosiłabym o jakikolwiek kontakt np maile

16. Zdjęcia szczurów: w załącznikach :)

17. Kontakt: nr telefonu: 799-031-595

18. Kilka słów o szczurze: Maluchy są cudowne. Bardzo lubią się bawić i nie są uprzedzone do ludzi. Od razu przybiegają jak się je woła. Muszę je wydać jak najszybciej ze względu na to, że mieszkają w chorobówce aktualnie i nie mam dla nich aż tyle czasu ile powinnam. Jeszcze są malutkie więc dobrze im w tej klatce, ale jak podrosną? :( Szybko domki są potrzebne!! :)

Zizollo - Pią Paź 05, 2012 09:39

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: niech szybko znajdą kochające domki :kciuki:

http://forum.szczury.biz/download.php?id=5170 zakochałam się w tym czarnuszku i tym znaczeniu w kształcie serdusia...czemu nie mogę się doszczurzać ;( ;( ;(

daciuniaa - Pią Paź 05, 2012 09:49

Też bym chciała żeby szybko znalazły domki, ale jak narazie nikt ich nie chce ;(
Zizollo - Pią Paź 05, 2012 10:29

daciuniaa, cierpliwości muszą się o nich dowiedzieć :)
obok takich piękności nikt nie przejdzie obojętnie :]

daciuniaa - Pią Paź 05, 2012 10:32

Mam taką nadzieję, że kogoś zaczarują ;) . Ja niestety nie mogę sobie ich zostawić, bo mam już trzy samice :(
daciuniaa - Sob Paź 06, 2012 13:56

Pan nr 3 i pan nr 4 jadą już do nowego domu :)
wiewi - Sob Paź 06, 2012 16:29

dojechali i już zdobyli nasz serca :) Brać pozostałych chłopców! Są jeszcze ładniejsi niż na zdjęciach! Sami wybiegają z klatki, nie boją się człowieka. Są cudni! :D
Zizollo - Sob Paź 06, 2012 21:59

daciuniaa, a mówiłam,że się rozejdą szybko takie słodziaki nic tylko brać i kochać :mrgreen: super,kciukam jeszcze za domki dla dwóch pozostałych :kciuki: :kciuki:

wiewi, trafił Ci się naprawdę śliczny czarnusi ogonek jeszcze z tym serduchem na brzuchu przyznam szczerze zazdroszczę :]
wymiziaj i wycałuj ich ode mnie :tummykiss:

czekam niecierpliwe na temat jak im założysz aby podglądać te słodziaki jak dorastają i się zmieniają :mrgreen:

daciuniaa - Sob Paź 06, 2012 22:18

No ja też jestem ciekawa jak będą się chować :) A co do dwóch pozostałych to narazie nie ma chętnych, ale mam nadzieję, że szybciutko się znajdą ... Nie mogę już patrzeć jak zaglądają do klatki dziewcząt i wyglądają na takie smutne :( (
blueturk - Nie Paź 07, 2012 12:52

Pan nr 1 i Pan nr 2 - przecudni :serducho:
daciuniaa - Nie Paź 07, 2012 12:55

Szukają jeszcze domów więc zapraszam do przygarnięcia :)
blueturk - Nie Paź 07, 2012 13:01

Brałabym, gdyby nie stanowczy zakaz chłopa :roll: ale trzymam kciuki za domki!
daciuniaa - Pon Paź 08, 2012 19:26

Nadal dwaj panowie szukają domu! :) Kto się skusi adoptować te słodkie kluseczki?? :kciuki:
szczurowata - Wto Paź 09, 2012 18:13

Boże, aż się dziwie że jeszcze szukają domku.. :|
daciuniaa - Śro Paź 10, 2012 09:23

Tracę nadzieję : (