Archiwum - Dwaj przystojniacy pilnie szukają domu! (Starogard Gdański)
daciuniaa - Czw Paź 04, 2012 12:31 Temat postu: Dwaj przystojniacy pilnie szukają domu! (Starogard Gdański) 1. Ilość szczurów do oddania: 2
2. Płeć szczurów: chłopcy
3. Wiek szczurów: 5 tygodni
4. Miasto: Starogard Gdański
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: jeśli znajdzie się transport to czemu nie
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: brak
7. Charakter, usposobienie szczurów: Wesołe i energiczne maluchy
8. Stosunek szczurów do człowieka: Liżą i liżą
9. Stosunek do innych szczurów: przyjacielskie
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Zostawiłam samiczki a chłopców niestety nie mam jak trzymać
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: Szczurzyca kupiona w zoologicznym była już w ciąży
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: Już oddzielone
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: brak
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Obojętnie, ważne żeby były w dobrych rękach
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: Prosiłabym o jakikolwiek kontakt np maile
16. Zdjęcia szczurów: w załącznikach
17. Kontakt: nr telefonu: 799-031-595
18. Kilka słów o szczurze: Maluchy są cudowne. Bardzo lubią się bawić i nie są uprzedzone do ludzi. Od razu przybiegają jak się je woła. Muszę je wydać jak najszybciej ze względu na to, że mieszkają w chorobówce aktualnie i nie mam dla nich aż tyle czasu ile powinnam. Jeszcze są malutkie więc dobrze im w tej klatce, ale jak podrosną? Szybko domki są potrzebne!!
Zizollo - Pią Paź 05, 2012 09:39
niech szybko znajdą kochające domki
http://forum.szczury.biz/download.php?id=5170 zakochałam się w tym czarnuszku i tym znaczeniu w kształcie serdusia...czemu nie mogę się doszczurzać
daciuniaa - Pią Paź 05, 2012 09:49
Też bym chciała żeby szybko znalazły domki, ale jak narazie nikt ich nie chce
Zizollo - Pią Paź 05, 2012 10:29
daciuniaa, cierpliwości muszą się o nich dowiedzieć
obok takich piękności nikt nie przejdzie obojętnie
daciuniaa - Pią Paź 05, 2012 10:32
Mam taką nadzieję, że kogoś zaczarują . Ja niestety nie mogę sobie ich zostawić, bo mam już trzy samice
daciuniaa - Sob Paź 06, 2012 13:56
Pan nr 3 i pan nr 4 jadą już do nowego domu
wiewi - Sob Paź 06, 2012 16:29
dojechali i już zdobyli nasz serca Brać pozostałych chłopców! Są jeszcze ładniejsi niż na zdjęciach! Sami wybiegają z klatki, nie boją się człowieka. Są cudni!
Zizollo - Sob Paź 06, 2012 21:59
daciuniaa, a mówiłam,że się rozejdą szybko takie słodziaki nic tylko brać i kochać super,kciukam jeszcze za domki dla dwóch pozostałych
wiewi, trafił Ci się naprawdę śliczny czarnusi ogonek jeszcze z tym serduchem na brzuchu przyznam szczerze zazdroszczę
wymiziaj i wycałuj ich ode mnie
czekam niecierpliwe na temat jak im założysz aby podglądać te słodziaki jak dorastają i się zmieniają
daciuniaa - Sob Paź 06, 2012 22:18
No ja też jestem ciekawa jak będą się chować A co do dwóch pozostałych to narazie nie ma chętnych, ale mam nadzieję, że szybciutko się znajdą ... Nie mogę już patrzeć jak zaglądają do klatki dziewcząt i wyglądają na takie smutne (
blueturk - Nie Paź 07, 2012 12:52
Pan nr 1 i Pan nr 2 - przecudni
daciuniaa - Nie Paź 07, 2012 12:55
Szukają jeszcze domów więc zapraszam do przygarnięcia
blueturk - Nie Paź 07, 2012 13:01
Brałabym, gdyby nie stanowczy zakaz chłopa ale trzymam kciuki za domki!
daciuniaa - Pon Paź 08, 2012 19:26
Nadal dwaj panowie szukają domu! Kto się skusi adoptować te słodkie kluseczki??
szczurowata - Wto Paź 09, 2012 18:13
Boże, aż się dziwie że jeszcze szukają domku..
daciuniaa - Śro Paź 10, 2012 09:23
Tracę nadzieję : (
|
|
|