Archiwum - 2 DZiewczynki pomorskie nadal szukają domku
nadyawz - Czw Wrz 20, 2012 14:46 Temat postu: 2 DZiewczynki pomorskie nadal szukają domku 1. Ilość szczurów do oddania: 2
2. Płeć szczurów: samiczki
3. Wiek szczurów: niecały rok
4. Miasto: Kartuzy /Somonino
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: trójmiasto
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: infekcja
górnych dróg oddechowych (leczone były wtedy inhalacjami z gentamycyny.
7. Charakter, usposobienie szczurów: Miłe sympatyczne, ciekawskie ,przyzwyczajone do ludzi ,dzieci i psa
8. Stosunek szczurów do człowieka: bardzo przyjazny
9. Stosunek do innych szczurów: żyły w 3 osobowym stadku zgodnie.
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: sytuacja zdrowotna domowników,
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: jeden domek typu sputnik wiszący
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: do oddania razem ewentualnie osobno ale żeby miały szczurze towarzystwo
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: odpowiedzialny ,pelnoletni, znający się na ogonkach
16. Zdjęcia szczurów:
17. Kontakt: 888-197-461
18. Kilka słów o szczurze:
Zmieniłam załączniki na miniaturki. Wstawiaj proszę Cię miniaturki, możesz to na przykład za pomocą serwisu fotosik.pl zrobić. Gdybyś jednak miała z tym problemy - napisz do moderacji, pomożemy. Kluska
nadyawz - Czw Wrz 20, 2012 15:17
i jeszcze jedna fotka
Zmieniłam. Wstawiaj proszę Cię miniaturki. Kluska
nadyawz - Pią Wrz 21, 2012 12:48
Witam pomóżcie mi znależć domek dla dziewczynek już długo szukam i niestety nikt niechce ich pokochać a ja mam problemy zdrowotne z rodziną (alergie) i bardzo mi zależy żeby im znależć domek .
Asica21 - Pią Wrz 21, 2012 17:40
Dziewczynki są piękne, cierpliwości na pewno znajdzie się ktoś kto przygarnie ogonki.
nadyawz - Sob Wrz 22, 2012 21:41
Wielkie podziękowania dla pani Magdy z Sopotu ,króra przygarnęła moje ogonki do swojej szczurzej rodzinki.
smeg - Nie Wrz 23, 2012 07:35
A więc temat zamykam
|
|
|