To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [podlaskie] dwaj kastraci szukaja domu

CzarneSłoneczko - Wto Sie 28, 2012 09:38
Temat postu: [podlaskie] dwaj kastraci szukaja domu
1. Liczba szczurów do oddania: dwa
2. Płeć szczurów: samce wałachy (kastraty)
3. Wiek szczurów: 9 i 7 miesięcy
4. Miasto: Łapy/Białystok
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: dowiozę z Łap do Białegostoku oraz do 30km, Ew za zwrot kosztów gazu w inne miejsca. Wszystko można dogadać.
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: Biegunka, zapalenie płuc, wszystko wyleczone. Szczury przeszły zabieg kastracji.
7. Charakter, usposobienie szczurów: Szczury bardzo mile, pieszczochy, nieagresywne, oswojone, socjalizowane, wybiegane, nie niszczą w domu, nie boją się ludzi.
8. Stosunek szczurów do człowieka: bardzo dobry, kochają ludzi.
9. Stosunek do innych szczurów: bardzo dobry. Nie są dominujące.
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: jestem dla nich domem tymczasowym. Właścicielka miała objawy alergii. Podejrzewaliśmy ze to alergia na samczy testosteronowy łupież. Szczury zostały wykastrowane, ale objawy alergii się utrzymują. Szczury zatem szukają stałego domu.
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: lepiej razem, ale nie jest to absolutny warunek
15. Wymagania co do przyszłego właściciela: rozmowa telefoniczna w której wszystko zostanie omówione
16. Zdjęcia szczurów:
Szczury są raczej drobnej budowy i „rozlazłej” konsystencji :)
17. Kontakt: 664033860 - telefon. prosze dzwonić bo na forum nie zaglądam zbyt często

szczurowata - Wto Sie 28, 2012 12:45

CzarneSłoneczko, jeśli byłaby możliwość oddania ich oddzielnie, to może mogłabym wziąć białego samczyka, ale to się okaże dopiero po weekendzie..
Nakasha - Śro Sie 29, 2012 08:14

5 września byłby możliwy transport do Warszawy, 14 września do Warszawy i Wrocławia.
mikanek - Śro Sie 29, 2012 10:28

Jeśli nikt się nie będzie zgłaszał to u mnie znajdzie się miejsce dla jednego samca ( na zabranie dwóch mam za małą klatkę :/ ) dołączyłby do 4 babeczek ;) Nie widzę zdjęć, ale dla mnie ubarwienie nie jest mocno istotne ;)
szczurowata - Śro Sie 29, 2012 10:59

mikanek, tu masz: http://s1.pokazywarka.pl/...14/chlopaki.jpg :P
Ja pisałam o tym białym, ale jak mówiłam - czy biorę czy nie, to okaze się po weekendzie, albo w niedziele.

CzarneSłoneczko - Śro Sie 29, 2012 13:16

zdjecia postaram sie dzis dać. jeden to husky (Stefan, narazie wstępnie zarezerwowany, rozjaśni sie po weekendzie), drugi to czarny kaptur (Leon), taklze on moze byc dla Ciebie, Mikanku :)
szczurowata - Śro Sie 29, 2012 18:25

Dodam jeszcze, że żeby w razie co nie blokować chętnych, o tym czy go biorę, czy nie, zawiadomię już w sobotę, po tym, jak się dowiem czy u pani (tam gdzie mam zarezerwowanego malucha) są wolne samiczki. :wink:
CzarneSłoneczko - Śro Sie 29, 2012 18:40

Zmieniłam załączniki na miniaturki. Wstawiaj je proszę Cię także. Gdybyś miała problemy, napisz do moderacji, pomożemy. Kluska

CzarneSłoneczko - Śro Sie 29, 2012 18:45

szczurowata napisał/a:
Dodam jeszcze, że żeby w razie co nie blokować chętnych, o tym czy go biorę, czy nie, zawiadomię już w sobotę, po tym, jak się dowiem czy u pani (tam gdzie mam zarezerwowanego malucha) są wolne samiczki. :wink:

Jemu samiczki nie przeszkadzają ;)

szczurowata - Śro Sie 29, 2012 19:08

CzarneSłoneczko, tak, ale chodzi o to, że jak od tamtej pani wezmę samiczkę, to nie będę mogła wziąć Stefanka, dlatego napiszę w sobotę czy będzie samiczka, żeby w razie co nie blokować :wink:
Myslicielka - Śro Sie 29, 2012 19:28

Duże kluchy :D czy tam pusiści.. :lol:
Że mój też spala wszystko co zje :roll:

CzarneSłoneczko - Śro Sie 29, 2012 19:38

oni są tacy w dotyku jakby skóra napełniona wodą:P
szczurowata - Śro Sie 29, 2012 19:47

CzarneSłoneczko, moja Arisa też :P
Myslicielka - Śro Sie 29, 2012 20:22

Rozejdą się jak świeże bułeczki. Za szybki domek :kciuki:
CzarneSłoneczko - Czw Sie 30, 2012 13:06

zapomniałam dodać ze są szarmanccy, wierni, romantyczni, mają dobra pracę, wyższe wykształcenie, są bez nałogów, nie przeklinają, nie oglądają napadowo meczy i kochają dzieci.
Kupujcie kobiety samotnych facetów, samotni faceci najlepsi są.