Klatki i wyposażenie - Klatki Pet Products Industries
smeg - Pią Sie 24, 2012 17:24 Temat postu: Klatki Pet Products Industries Jeden z użytkowników drugiego forum wypatrzyła tę firmę w internecie - mają siedzibę w Łodzi, produkują w Polsce klatki na eksport do Niemiec i Holandii. Znalazłam niektóre z ich klatek w zagranicznych sklepach internetowych, drogie, ale podobno w Polsce ceny są dużo niższe
http://ppi100.pl/Katalog-..._Industries.pdf - tutaj jest katalog
Cytat: | Mają dużo przecen i można się dogadać co do ceny. A najlepsze na koniec... Za klatkę o wymiarach: 68x50x75 (dł-gł-wys) plus 12 cm kuweta, na której stoi, plus w gratisie dostałem pięterka, co prawda z drewna, ale zawsze coś... Cena 70 zl, dodam, że drut ma gęsty, poniżej 1 cm i 6 drzwiczek. |
Moim zdaniem klatki całkiem ciekawe, np. Sky Rat 100. Może nie na jakieś wielkie stada, ale dużo fajnych chorobówek i 2-3 szczurówek. Szkoda, że w katalogu nie ma podanych cen a na stronie głównej link "Sklep" nie działa. Warto byłoby dopytać o ceny bezpośrednio w firmie
Myslicielka - Pią Sie 24, 2012 17:40
Montevideo, Buenos Aires, Copacabana.. świetne:)
i oczywiście: Rio. Przewiduje, że to za krocie, ale trudno byłoby ukryć, że jest wyjątkowo piękny wyrób.. ciekawe jak z jakością. Powiew luksusu..
Nashi - Pią Sie 24, 2012 18:08
Widziałam kiedyś ich aukcje na Allegro (MAXI XL 4er SET (1513), MAXI XXL 4er SET (1514)) i brałam te klatki pod uwagę przy zakupie. Ceny były porównywalne do Zdrowego Zwierzaka, ale firma niesprawdzona, więc wybrałam ZZ. Jak dla mnie bardzo sensownie wyglądają BARNEY i TILO - nareszcie królikówki z małymi odstępami! Gdybym wcześniej je wyczaiła na pewno kupiłabym tę większą, o ile jest składana.
jolaada - Pią Sie 24, 2012 18:30
Zakochałam się w sky rat. Gdzie to można kupić? Napisałam maila z zapytaniem na adres firmy, ale może tu ktoś wie
smeg - Pią Sie 24, 2012 18:36
mikemb napisał/a: | Hej, cen nie ma na stronie, bo sklep internetowy zmieniają, jak coś to z katalogu i dzwonić, na miejscu można się dogadać co do ceny. A ta moja wzięta z magazynu, spadek z produkcji, bo wchodzą nowe wzory, a stare resztki sprzedają za grosze. Do tego stopnia, że stoją na paletach zakurzone z pełnym wyposażeniem, a facet jeszcze się pyta: a ile pan za nią da, to zrobimy taką cenę. Naprawdę można się dogadać, ja godzinę z nim łaziłem, bo szukaliśmy kuwety w niebieskim kolorze dla córki specjalnie. Hehe, jeszcze mi umyli ją pod ciśnieniem i wysuszyli i zapakowali.
Na allegro mają parę wzorów. Użytkownik ppi-polska, o ile pamiętam i tam właśnie znalazłem, a tu się okazało, że nie tylko sprzedają, ale robią sami. |
jolaada - Pią Sie 24, 2012 18:39
smeg, znalazłam ich na allegro, ale tam wystawiona jest jedna klatka dla chomika i tyle. Mam nadzieję, że to sezon urlopowy i się odezwą, ale dzięki za info.
1kamilla1 - Pią Sie 24, 2012 19:06
niektóre z tych klatek są super..
Zakochałam się w Rio, tylko ciekawe jaka cena..
Ninek - Pią Sie 24, 2012 19:32
Wiele jest świetnych dla chomików, aż jestem w szoku, bo raczej ciężko takie dostać (minimum 60x40 i dosyć niskie, ale minimum 40cm)
Kasik - Pią Sie 24, 2012 20:44
Wow oferta jest niesamowita, zaryzykuję stwierdzenie, że jeszcze nigdy nie widziałam tak dopasowanej pod gatunki kolekcji klatek. Jestem pod wrażeniem, ktoś kto to robił, naprawdę się zna i wziął wszystko pod uwagę.
Niamey - Pią Sie 24, 2012 21:31
Czy ktoś ma ich adres w Łodzi?
Myslicielka - Pią Sie 24, 2012 21:35
xxx wg tej strony jest to
93-232 ŁÓDŹ LODOWA 101
I jeszcze na paru innych stronach, więc myślę, że to to.
jolaada - Pon Sie 27, 2012 18:31
Sky rat 100 kosztuje 269 zł + 21 wysyłka.
smeg - Pon Sie 27, 2012 18:38
Wow, to świetna cena, jeśli jakość tych klatek jest tak dobra, na jaką wygląda na zdjęciach W angielskich sklepach internetowych ta sama klatka kosztuje ponad 500 zł - http://www.cagesworld.co....Storey_Cage.htm
unicorn - Pon Sie 27, 2012 20:47
jolaada napisał/a: | Sky rat 100 kosztuje 269 zł + 21 wysyłka. | mam ochotę rzucić mojego plusa w kąt i kupić sky rata
gdzie można znaleźć do nich jakiś kontakt?
Nashi - Pon Sie 27, 2012 20:55
jolaada, a wiesz może, jakie ma odstępy między prętami?
|
|
|