To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - 2 śliczne czrnuchy szukają domków :( Aleksandrów kuj/Toruń

Frugo - Śro Sie 22, 2012 11:14
Temat postu: 2 śliczne czrnuchy szukają domków :( Aleksandrów kuj/Toruń
Szablon ogłoszenia:

1.Liczba szczurów do oddania: 2

2.Płeć szczurów: Samce

3.Wiek szczurów: 6 miesięcy

4.Miasto: Aleksandrów

5.Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Toruń , Może Bydgoszcz

6.Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: Brak

7.Charakter, usposobienie szczurów: Irys - Słodki, kochany pyszczek. W porównaniu do Dudka straszna ciapa , Dudek - On też jest kochany. Zawsze znajdzie "Drogę ucieczki" , jest szybki i sprytny.
8.Stosunek szczurów do człowieka: Lubią ludzi.

9.Stosunek do innych szczurów: Zawsze miałam tylko tę dwójkę więc oni się nie kłócą jak z innymi szczurkami to nie wiem ale pewnie też nie.

10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Szczurki muszę oddać, bo z mamą kłócę się o nie od samego początku. Ona mówi, że śmierdzą.
Sprzątam prawie codziennie, ale i tak "śmierdzi" . Dziś z rana znów się z mamą pokłóciłam. Powiedziała, że albo je oddam albo ona je wypuści . Poddałam się. Muszę je oddać tu chodzi o życie moich szkrabów . Jeśli je wypuści to sobie nie poradzą. Wiem, że jestem beznadziejna, że się poddałam, ale boje się że ona je wypuści. :'( . Nie liczy się kolejność zgłoszeń Szukam dla nich jak najlepszego domku.
11.(Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:

12.(Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:

13.Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami--

14.Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Tylko razem

15.Wymagania co do przyszłego właściciela: Wolałabym aby miał(a) już szczurki.Nie musi być osobą pełnoletnią. Musi odpowiedzieć na pytania adopcyjne.

16.Zdjęcia szczurów (klikalne miniaturki!): Irys -
- Słabe to zdjęcie, ale mi się podoba.

Duduś-
- zjem Ci te książkę :P
- "No puść mnie puść do braciszka!"
- "Wreszcie mnie puściła ta zołza"

17.Kontakt: Forum ( wątek lub pw )

18. - Nieobowiązkowe, ale mile widziane - Kilka słów o szczurze lub szczurach :

+ Pytania adopcyjne :

1. Czy masz już szczury?
2. Czy posiadasz klatkę? Jak tak to jakie ma wymiary.I prosiłabym o zdjęcia klatki
3. Do jakiego weterynarza chodzisz/będziesz chodzić?
4. Czym zamierzasz karmić szczurki?
5. Czy zamierzasz rozmnażać szczury?
6. Czy będziesz raz na jakiś czas informować o stanie zdrowia szczurków?
7. Czy masz w domu inne zwierzęta? Jeśli tak, jak zadbasz o bezpieczeństwo szczurów w tym kontekście.
8. Jak rozwiążesz sprawę wyjazdów?
9. Jak będą wyglądały wybiegi?
10. Czy zgodzisz się na wizytę przedadopcyjną?
11. Czy podpiszesz umowę adopcyjną? Jeśli jesteś niepełnoletni(-a), czy podpisze ją rodzic/opiekun?

PACZEK - Śro Sie 22, 2012 11:28

Mam nadzieję że chłopcy znajdą dobry dożywotni domek.
Zizollo - Czw Sie 23, 2012 14:18

Śliczne szczurasy :serducho:
mnie chodzi po głowie przygarnięcia kolegi dla moich dwóch chłopaszków ale dwóch niestety nie dam rady przygarnąć...a tu jeszcze czarnuszki są ;( mój TŻ też narzeka że śmierdzi ale wyrzucić ich nie wyrzuci i dobrze o tym wie :]

:kciuki: żeby znalazły wspaniały dom i kochających właścicieli :kciuki:

Frugo - Sob Sie 25, 2012 17:18

No jeśli już będę musiała oddawać, bo jeszcze z mamą walczę, to na pewno nie oddam ich pojedynczo - są ze sobą od urodzenia, a zmiana domu to stres, a jeszcze rozdzielenie z bratem.
Kluska - Pon Wrz 24, 2012 19:55

Aktualne?
Kluska - Wto Paź 02, 2012 12:40

Brak odzewu. Zamykam.