To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [Szczecin] 2 szczurki do oddania

Azuka89 - Nie Sie 19, 2012 14:21
Temat postu: [Szczecin] 2 szczurki do oddania
Szablon ogłoszenia: Do oddania 2 szczurze Pannienki, Wyjeżdżam za granice i nie moge ich zabrac ze soba

1.Liczba szczurów do oddania: 2

2.Płeć szczurów: samiczki

3.Wiek; 1,5 roku i 9 miesicy

5.Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: szczecin i okolice bliskie

6.Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: ta 9 miesieczna nic nie przechodziła a ta 1,5 roczna plamka na oczku, nic groznego tylko zakraplac oczko trzeba

7.Charakter, usposobienie szczurów: lagodne i skore do zabawy , ale ta mlodsza troszke bardziej plochliwa jest

8.Stosunek szczurów do człowieka: kochaja byc drapane i nie gryza

9.Stosunek do innych szczurów: bardzo dobrze reagują na inne szczurki łączenie ich zajęło 5 min i byla zgoda

10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania:

11.(Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:

12.(Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:

13.Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: Klatka i cale wyposazenie lacznie z jedzeniem i wszystkim

14.Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: razem bo sa bardzo zwiazane ze soba

15.Wymagania co do przyszłego właściciela: osoba znajca sie na szurkach i kochajace je tak ja ja, ktora bedzie dbac o nie

16.Zdjęcia szczurów (klikalne miniaturki!):

17.Kontakt: 511732728

18, Są bardzo kochane uwielbiaja sie bawic piórkiem i zaczepiac cie taki a la berek. Są dla mnie jak dzieci

Zmieniłam załączniki na miniaturki. Kluska

Kluska - Wto Wrz 18, 2012 18:17

Aktualne?
Wampiwor - Nie Wrz 23, 2012 19:47

Hop hop?
Noxa - Wto Wrz 25, 2012 12:08

Z tego co mi wiadomo, dziewczynki znalazły już domek (;
Kluska - Wto Wrz 25, 2012 12:43

W takim razie zamykam.