Archiwum - Oddam młoda szczurzycę kolor ciemno-szaro-biały.
nadyawz - Wto Sie 07, 2012 17:00 Temat postu: Oddam młoda szczurzycę kolor ciemno-szaro-biały. Szablon ogłoszenia:
1.Liczba szczurów do oddania: 1
2.Płeć szczurów: samica
3.Wiek szczurów: 9 miesięcy
4.Miasto: Somonino koło Gdańska
5.Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Ewentualnie do dogadania
6.Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły:
7.Charakter, usposobienie szczurów: oswojona , skoczna ,wszędzie sie dostanie:),milusinska
8.Stosunek szczurów do człowieka: Przyjazny
9.Stosunek do innych szczurów: ma obecnie 2 koleznki więc ok
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania
11.(Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:
12.(Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:
13.Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: brak
14.Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone:
15.Wymagania co do przyszłego właściciela: odpowiedzialny ,który ma czas żeby chociaż na godzinkę wypuszczać szczurka z klatki bo jest przyzwyczajony chodzić po pokoju:)
16.Zdjęcia szczurów (klikalne miniaturki!):
17.Kontakt: 888-197-461
18. - Nieobowiązkowe, ale mile widziane - Kilka słów o szczurze lub szczurach: sympatyczna ,ma swój charakterek jak ma ochotę to wskoczy na właściciela się poprzymilać jak nie ma ochoty woli skakać i włazić na różne przedmioty np. duże kwiaty w pokoju:)Odda
nadyawz - Wto Sie 07, 2012 17:08
Witam szukam dobrego domku dla młodej szczurzycy kolor ciemno-szaro-biały,ma około 9 miesięcy, najlepiej takiego gdzie sa już szczurki gdyż jest przyzwyczajona do towarzystwa.Mam trzy szczurzyce jednak chciałabym jedną oddac ,jest młoda sympatyczna, skoczna , wchodzi , wspina się na wszystko, do ludzi przyjazna do zwierząt również,Bardzo proszę o pomoc. Jestem z pod Gdańska a dokładniej Somonino .Kontakt do mnie :Wiola 888-197-461
szczurowata - Wto Sie 07, 2012 18:02
nadyawz, a może jakieś zdjęcia małej?
Ever - Wto Sie 07, 2012 18:14
nadyawz napisał/a: | Mam trzy szczurzyce jednak chciałabym jedną oddac |
Jaki jest powód oddania?
szczurowata - Wto Sie 07, 2012 18:52
Dołączam się do pytania Ever.
nadyawz - Śro Sie 08, 2012 15:53
Witam Historia wygląda tak zawsze miałam w domu 2 ogonki w grudniu zeszłego roku jedna mi umarła więc nie chciałam żeby moja staruszka została sama więc kupiłam malutką z zoologa tyle że się okazało że malutka już była w ciąży, bo pani w zoologu nie rozdzieliła płci i trzymała wszystkie ogony razem ,no i urodziło się 13 maluchów wiadomo nie mogłam ich zatrzymać no ale mój syn tak mnie uprosił że jednego malucha zatrzymaliśmy no i tak uległam nierozsądkowi, klatka trochę mała jak na trzy ogonki no i jak je wypuszczam to ich nie ogarniam mała bardzo skoczna wszędzie się wdrapie nie jeden kabelek już obgryzła:) Zależy mi żeby jej znależć domek jest jeszcze młoda.Tak to wygląda.
szczurowata - Śro Sie 08, 2012 19:34
nadyawz, nie ma to jak dać się namówić własnemu dziecku
Ktoś się znajdzie, trzeba być dobrej myśli
Śliczne szczurzyce, a jak są zdjęcia, to łatwiej się zakochać.
nadyawz - Śro Sie 08, 2012 20:36
Dzięki ,postaram się dodać wyrażniejsze fotki
Zmieniłam załączniki na miniaturki. Wstawiaj proszę Cię także miniaturki. Gdybyś miała problemy - napisz do moderacji, pomożemy. Kluska
Kluska - Czw Wrz 06, 2012 15:14
Aktualne?
Kluska - Pią Wrz 14, 2012 08:22
Brak odzewu. Zamykam.
|
|
|