Archiwum - BIAŁYSTOK oddam dwa kochane samce dumbo:)
peepee - Pią Lip 13, 2012 19:24 Temat postu: BIAŁYSTOK oddam dwa kochane samce dumbo:) Witam
Jestem zmuszona oddać dwa wspaniałe szczurki dumbo. Powodem jest nasilająca się alergia mojej 8-latki:( Szczurki są w wieku ok.11 tygodni, umaszczenie Mink i American Blue, kupione z hodowli miesiąc temu. Są oswojone, kochane, milusińskie, przychodzą wołane. Naprawdę urocze kluski. Z bólem serca rozstaniemy się z nimi, dlatego zależy mi na bardzo dobrym domu, gdzie będą kochane i szczęśliwe. Szczurki to bracia z tego samego miotu.
Odbiór tylko osobisty
1. Ilość szczurów do oddania: 2
2. Płeć szczurów: Samce
3. Wiek szczurów: 11tyg
4. Miasto: Białystok
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: NIE
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: NIE
7. Charakter, usposobienie szczurów: Szczurek MINK jest bardziej ciekawski i odważny, wszędzie go pełno, American Blue jest nieco bardziej bojazliwy, ale za to bardzo żywy, oba są oswojone i przyjazne.
8. Stosunek szczurów do człowieka: Oba są przyjazne i grzeczne.
9. Stosunek do innych szczurów: W stosunku do siebie super, nie wiem jak do innych szczurków.
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: alergia
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami:
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Tylko razem.
15. Wymagania co do przyszłego właściciela: Przyszły właściciel musi je po prostu kochać i dbać, aby były szczęśliwe.
Zmieniłam załączniki na miniaturki. Kluska
Layla - Pią Lip 13, 2012 19:58
peepee, jeśli kupiłaś je z hodowli zarejestrowanej, musisz mieć zgodę hodowcy. Czy szczurki mają rodowód?
peepee - Pią Lip 13, 2012 20:09
nie mają rodowodu, kupiłam w Krakowie od Pani, która hoduje szczurki od kilku lat... pewnie dla was to niedopuszczalne, ale nie zależało nam na rodowodzie, moja córcia bardzo prosiła od ok. roku o szczurki, więc chcąc ją uszczęśliwić, stało się odwrotnie, ma silną alergię niestety:( bardzo chcę, żeby ogonki trafiły w dobre ręce bo są przekochane, tylko na tym nam zależy, żeby je ktoś pokochał, bo my niestety nie możemy dłużej ich trzymać...
Kasik - Pią Lip 13, 2012 20:23
peepee, nie pochwalamy tego, poza tym nie nazywamy tego hodowlą. Ale jeżeli oddajesz szczurki za darmo, to nie będzie to żadnym problemem szczerze mówiąc to się zakochałam... oddajesz je razem?
AngelsDream - Pią Lip 13, 2012 20:26
peepee, używając opcji edytuj, uzupełnij pierwszy post swojego tematu o szablon podany w tym poście: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=12681
Kiedy to zrobisz, przeniosę temat do odpowiedniego działu.
AD
peepee - Pią Lip 13, 2012 20:26
tak, tylko razem, to są bracia i świetnie się czują w swoim towarzystwie, cudnie się bawią razem:)
AngelsDream - Pią Lip 13, 2012 20:50
peepee, dziękuję!
Temat jest już w odpowiednim dziale, szczurkom życzę jak najlepszego domu.
peepee - Pią Lip 13, 2012 20:52
to ja dziękuję:) mam nadzieję, że znajdą dobry dom...
Wikunia - Pią Lip 13, 2012 22:01
Szkoda że tak daleko :( Normalnie się zakochałam, prześliczne są :3
Życzę aby znalazły kochający dom
Martuha - Sob Lip 14, 2012 08:50
peepee, rozważcie możliwość transportu,oczywiście nie przez Was,ale przyszłego właściciela,ktoś z forum itp wtedy chłopaki mogą szybciej znaleźć dom,a chyba zależy Wam na czasie P.S. śliczni panowie,na pewno szybko znajdą domki,powodzenia!
aneczka - Sob Lip 14, 2012 09:28
peepee nawet z Białegostoku są dość często pewne transporty głównie do Warszawy co zwiększa szansę maluszków na dobry nowy domek ja ostatnio miałam kilka samiczek do wyadoptowania i z białego chętnych nie było,nie takich którym by się zwierzaka powierzylo a domek znalazły dobry w innych miastach sama swoje szczury mam nawet z drugiego końca kraju tak że odległość to nie problem,ludzie kursują:) choćby ja teraz we wtorek robię kurs do Olsztyna z Białegostoku
peepee - Sob Lip 14, 2012 09:51
Rozumiem, ja nie mam możliwości dowozu, jeśli przyszły właściciel znajdzie transport, to oczywiście nie ma problemu. Sama nie bardzo wiem, gdzie szukać transportu??
aneczka - Sob Lip 14, 2012 09:55
jest wątek transportowy tam można się ogłaszać jeśli szuka się konkretnie do jakiegoś miasta jak pisałam do warszawy są często transporty więc dla chętnych z wawy transport z białego to nie problem,resztę trzeba pokombinować ja jadę we wtorek do Olsztyna -może ktoś stamtąd chętny?
peepee - Sob Lip 14, 2012 10:04
Bardzo dziękuję za pomoc:) czy jest ktoś chętny z Olsztyna?? proszę piszcie! czy ktoś wezmie dwa urocze kochane ogonki?
Aleksiej - Sob Lip 14, 2012 19:19
Jestem z Olsztyna i jestem zainteresowany adopcją maluszków
|
|
|