Archiwum - [Gdańsk] Półroczny albinosek z UG
smeg - Śro Lip 04, 2012 14:17 Temat postu: [Gdańsk] Półroczny albinosek z UG Dzisiaj ma trafić do mnie na DT samczyk albinos, urodzony w styczniu. Pochodzi z Wydziału Psychologii Uniwersytetu Gdańskiego, więc przeprowadzano na nim wyłącznie eksperymenty behawioralne. Po zakończonych doświadczeniach miał zostać uśpiony. Postaram się wkrótce umieścić zdjęcia i podać więcej informacji o chłopaczku
Szukam dla niego dobrego domu Podstawowe wymagania:
- Towarzystwo co najmniej jednego innego szczura-samca.
- Podpisanie umowy adopcyjnej.
- Z osobami, które są nowe na forum chciałabym się spotkać osobiście
Layla - Śro Lip 04, 2012 16:41
O nieeeeee tak bliskooooo
Kasia_89 - Śro Lip 04, 2012 19:52
Layla, bierz nie gadaj <3
Twoje cudowne chłopaki na pewno się nie obrażą za nowego kumpla
anja88 - Sob Lip 07, 2012 12:28
i jak sytuacja z panem z uniwersytetu? szukam miłego towarzystwa dla mojego Czarnucha (ma prawie 2 lata, 3 tyg temu stracił kolegę)
smeg - Sob Lip 07, 2012 12:44
Szczurek jest już u mnie Jest bardzo ładny, wygląda na okaz zdrowia, ma czyste oczka, nosek i uszka - bez śladów porfiryny. Jest średniej wielkości, dość mały jak na samca, ale nie takie chucherko, jak albinoski z akcji listopadowej. Wydaje się łagodny, spokojny, nie wykazuje żadnej agresji w stosunku do człowieka. Jest trochę przestraszony, ale nie panikuje, raczej jest zdziwiony faktem, że ktoś go dotyka Na razie nie mam możliwości zrobienia mu zdjęć, ale będą na dniach
anja88, jeśli jesteś chętna do przygarnięcia chłopaczka, napisz do mnie na PW coś o sobie i warunkach, jakie oferujesz ogonkowi - klatka, karma, wybiegi itp. Layla, również zapraszam do adopcji, możesz wpaść obejrzeć pana chmurkę
smeg - Śro Lip 11, 2012 14:10
Albinosek znalazł dom u anja88, więc zamykam temat
|
|
|