To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [Gdańsk] Półroczny albinosek z UG

smeg - Śro Lip 04, 2012 14:17
Temat postu: [Gdańsk] Półroczny albinosek z UG
Dzisiaj ma trafić do mnie na DT samczyk albinos, urodzony w styczniu. Pochodzi z Wydziału Psychologii Uniwersytetu Gdańskiego, więc przeprowadzano na nim wyłącznie eksperymenty behawioralne. Po zakończonych doświadczeniach miał zostać uśpiony. Postaram się wkrótce umieścić zdjęcia i podać więcej informacji o chłopaczku :)

Szukam dla niego dobrego domu ;) Podstawowe wymagania:
- Towarzystwo co najmniej jednego innego szczura-samca.
- Podpisanie umowy adopcyjnej.
- Z osobami, które są nowe na forum chciałabym się spotkać osobiście ;)

Layla - Śro Lip 04, 2012 16:41

O nieeeeee tak bliskooooo ;(
Kasia_89 - Śro Lip 04, 2012 19:52

Layla, bierz nie gadaj <3
Twoje cudowne chłopaki na pewno się nie obrażą za nowego kumpla :)

anja88 - Sob Lip 07, 2012 12:28

i jak sytuacja z panem z uniwersytetu? szukam miłego towarzystwa dla mojego Czarnucha (ma prawie 2 lata, 3 tyg temu stracił kolegę)
smeg - Sob Lip 07, 2012 12:44

Szczurek jest już u mnie :) Jest bardzo ładny, wygląda na okaz zdrowia, ma czyste oczka, nosek i uszka - bez śladów porfiryny. Jest średniej wielkości, dość mały jak na samca, ale nie takie chucherko, jak albinoski z akcji listopadowej. Wydaje się łagodny, spokojny, nie wykazuje żadnej agresji w stosunku do człowieka. Jest trochę przestraszony, ale nie panikuje, raczej jest zdziwiony faktem, że ktoś go dotyka :P Na razie nie mam możliwości zrobienia mu zdjęć, ale będą na dniach ;)

anja88, jeśli jesteś chętna do przygarnięcia chłopaczka, napisz do mnie na PW coś o sobie i warunkach, jakie oferujesz ogonkowi - klatka, karma, wybiegi itp. Layla, również zapraszam do adopcji, możesz wpaść obejrzeć pana chmurkę :serducho:

smeg - Śro Lip 11, 2012 14:10

Albinosek znalazł dom u anja88, więc zamykam temat ;)