Archiwum - [PILNE] Cztery szczurki do oddania! Warszawa
szczurzyca85 - Wto Lip 03, 2012 12:13 Temat postu: [PILNE] Cztery szczurki do oddania! Warszawa Witamy serdecznie,
Mamy do oddania dwie pary samczyków. Niestety nie możemy ich zatrzymać, gdyż zarówno ja jak i siostra posiadamy już swoje szczurki. Nasze klatki nie pozwalają na to, aby przygarnąć dodatkowe ogonki. Szczurki oddajemy po dwa, gdyż były w taki sposób trzymane w poprzednim domu, w osobnych klatkach. Trafiły do nas od „znajomej” siostry, która przyniosła je i „albo je weźmiecie, albo oddam je do sklepu”. Znajoma wyjechała na stałe do innego miasta i wcale nie obchodził jej los swoich zwierząt. Przygarnęłyśmy je bo wiemy jak traktują zwierzęta w sklepach zoologicznych i jakie panują tam warunki. Szczurki są oswojone, przyjazne, nie gryzą. Ogonki mają podobno 5 miesięcy.
Zależy nam na czasie, prosimy o szybką pomoc.
Kontakt: 664-142-106 lub szczurzyca85@wp.pl
Druga parka
Zmieniłam zdjęcia na miniaturki. Staraj się wstawiać miniaturki. W razie problemów służę pomocą. Kluska
ko93 - Wto Lip 03, 2012 12:16
Druga param, och jacy cudowni
BerryRose - Śro Lip 04, 2012 10:11
Czy wchodzi w gre konduktorka , albo powierzenie szczurków osobom trzecim i taki też transport?
BerryRose - Sob Lip 07, 2012 19:34
Już wiemy po rozmowie z ogłoszeniodawcą ,że konduktorka w gre nie wchodzi czego naturalnym następstwem jest serdeczna prośba o pomoc w transporcie tych 4 szczurków z Ostródy pod Olsztynem do Szczecina .Drodzy forumowicze czy nie znalazłby się ktoś pomocny , moglibyśmy pokryć też część kosztów takiej podróży.
P.s Proszę moderatora o zamieszczenie odpowiedniego podtematu czyli o meritum tegoż postu.
Kasik - Sob Lip 07, 2012 22:12
Ja mogę najwyżej pomóc dopiero gdzieś za 3 tygodnie i tylko do Gdańska, mogę odebrać szczury z Ostródy. Jak coś, to poproszę PW.
Twojego PS nie rozumiem do końca, ale jest na forum wątek transportowy pt. Szczurzy transport.
szczurzyca85 - Sob Lip 14, 2012 13:36
Witamy ponownie,
Szczurki nadal poszukują nowych domków.
PejCz - Sob Lip 21, 2012 21:22
Czy są wśród nich samiczki? Bo poszukuję jednej.
DorZaw - Sob Lip 21, 2012 21:28
PejCz napisał/a: | Czy są wśród nich samiczki? Bo poszukuję jednej. |
Przeczytaj proszę jeszcze raz pierwsze zdanie z postu ogłaszającego ...
unicorn - Nie Lip 22, 2012 18:14
Normalnie same dumbouchy! Grh
efix - Śro Sie 01, 2012 20:15
witam co się dzieje z chłopakami? są jacyś zainteresowani?
Kluska - Czw Sie 09, 2012 12:46
Aktualne?
Kluska - Pią Sie 17, 2012 11:39
Brak odzewu. Zamykam.
|
|
|