Archiwum - [WROCŁAW] Piękne pulpeciki :)
Ogoniasta - Sob Cze 30, 2012 20:43 Temat postu: [WROCŁAW] Piękne pulpeciki :) Kochającego i troskliwego domku szukają trzy księżniczki i jeden dzielny królewicz
19.06 przyszły na świat u mnie w domu. Z 10 maluchów zostawiłam 5. Wszystkie 4 samiczki i największy samczyk.
Mamusia wyciągnięta od terrarysty( ten wątek http://forum.szczury.biz/...er=asc&start=0) . Tatuś...ponoć fuzz.
Mamusia - Lucynka - na początku strachliwa i płochliwa..przeżywała spory stres..jednak zaufała mi i uspokoiła na tyle, że od pierwszych godzin pozwalała robić przy dzieciach wszystko Jest łagodna i kochana Bardzo żywa i kontaktowa
Dzieci...hipopotamki są cudowne jest ich malutko, więc nie żałują sobie mamusinego mleczka Są kochane przylepki już! Włażą na dłoń jak tylko jest w pobliżu
Wszystkie mają cudownie kręcone wąsiki więc najprawdopodobniej rexowe futerko
Mamy jeszcze zagadkę kolorystyczną...tylko jedna dziewczynka jest mocno czarna..reszta klusek jest bardziej hmmm czekoladowa
Ostatnio odwiedziła nas ciocia maris i zrobiła robalkom piękne zdjęcia Zdjęcia są z wtorku, czyli z 8dnia..maluszki nie miały jeszcze wtedy za dużo futerka..dziś prezentują się już troszkę inaczej
F1
F2
F3
M1
Grupowe...jeden pełzak uciekł
(obowiązuje numeracja z postu, nie z fotek )
Jeszcze kilka moich zdjęć
dzień 9
dzień 11 wczoraj
i nasz rodzynek jako jedyny nie ma białej brody..ma za to uroczą kropeczkę na brzuszku
Tak sobie śpinkał wczoraj na mojej dłoni
Obowiązuje standardowa procedura adopcyjna (wywiad + wizyta + umowa )
PACZEK - Sob Cze 30, 2012 20:56
Wreszcie! jest temacik adopcyjny
Z wyliczeń wynika że Lucynka i jeszcze jedna księżniczka zostaje u Ciebie?
No napisz proszę czy tak jest .
Ogoniasta - Sob Cze 30, 2012 20:58
PACZEK napisał/a: | Wreszcie! jest temacik adopcyjny
Z wyliczeń wynika że Lucynka i jeszcze jedna księżniczka zostaje u Ciebie?
No napisz nie proszę czy tak jest . |
Można tak powiedzieć Lucynka zostaje w moim stadzie Jedna z jej córeczek - HIPPOLITKA zamieszka u Białej więc właściwie u mnie
mmarcioszka - Sob Cze 30, 2012 20:59
Jakie fajne klusie Trzymam kciuki za mleko w brzuszkach
Biała - Sob Cze 30, 2012 21:01
Nasza córcia
PACZEK - Sob Cze 30, 2012 21:28
Cytat: | Można tak powiedzieć Lucynka zostaje w moim stadzie |
Superrrrrrr! Twój pierwszy wpis na jej temat wskazywał że podbiła Twoje serce i już zostanie z Tobą Pogłaskaj ją szczególnie czule od nas
Cytat: | HIPPOLITKA zamieszka u Białej więc właściwie u mnie |
A Tobie Biała, też gratuluję doszczurzenia i wrzuć czasem foteczkę Hipolitki.
Dla reszty pociech za najlepsze domki.
Ogoniasta - Nie Lip 01, 2012 17:54
Dwa filmiki z wczorajszego wieczoru
Pełzaki już nieźle rozrabiają Na koniec mama wparowała
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
Trzeba się wypucować! Szczególnie stopy muszą być czyste
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
Onlyhope - Nie Lip 01, 2012 19:04
Hej słodziaki strasznie z nich !:) Właśnie poszukuje dla siebie pod swoje skrzydełka 2 samiczek najlepiej z tego samego miotu i jestem z Wrocławia Mam tylko pytanie , jakie są u ciebie procedury adopcyjne i na kiedy mniej więcej byłby możliwy odbiór.
Ogoniasta - Nie Lip 01, 2012 19:14
Onlyhope napisał/a: | Hej słodziaki strasznie z nich !:) Właśnie poszukuje dla siebie pod swoje skrzydełka 2 samiczek najlepiej z tego samego miotu i jestem z Wrocławia Mam tylko pytanie , jakie są u ciebie procedury adopcyjne i na kiedy mniej więcej byłby możliwy odbiór. |
łap pw
Ogoniasta - Wto Lip 03, 2012 19:00
Dzisiejszy podwieczorek ;D
Dzieciaki otwierają już oczęta
Ogoniasta - Czw Lip 05, 2012 19:47
Wczorajsze
Dzieciaki szukają domów Póki co jedna dziewczynka jest zarezerwowana.
Szczególnie zachęcamy do adopcji jedynego chłopaczka...niedługo bedzie trzeba zabrać go od dziewczyn wtedy zostanie sam
Ninek - Czw Lip 05, 2012 20:37
Wykończysz mnie tymi zdjęciami
Ogoniasta - Czw Lip 05, 2012 20:46
Ninek napisał/a: | Wykończysz mnie tymi zdjęciami |
A tam zdjęcia...wpadaj pomiziać daleko nie masz
Ninek - Czw Lip 05, 2012 21:18
Ogoniasta napisał/a: | Ninek napisał/a: | Wykończysz mnie tymi zdjęciami |
A tam zdjęcia...wpadaj pomiziać daleko nie masz |
Tak, żebym sie już całkiem zakochała
Na szczęście do końca lipca nie ma szans na żadne podróże, nawet do Wro bo w Opolu pracuje i po 5 dobach z dwojgiem dzieci jestem nieżywa
Ogoniasta - Pon Lip 09, 2012 23:18
Dzieciaki dzisiaj przeprowadziły się do dużej klatki Jedzą już same i piją z poidełka ;D Rozrabiają, łobuzują...pocieszne są puchatki z nich
Zdjęcia
F1 jedyna czarnulka
F2
F3
M1
|
|
|