To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Samiczka czarnulka szuka domku

lovecii - Czw Cze 28, 2012 21:49
Temat postu: Samiczka czarnulka szuka domku
Jestem zmuszona znaleźć dom dla samiczki. Kobietka juz starsza ok 1,5 roku, sierść rex, czarna. Miła, nie gryzie. Musze pomniejszyć stadko z powodu przeprowadzki do Niemiec...
zdjęcie niedługo.

Śląsk, okolice Dąbrowa, Zawiercie.
gg 13165501
505240991

Martini - Czw Cze 28, 2012 22:12

lovecii, może poszukaj domku w Niemczech?
lovecii - Pią Cze 29, 2012 15:00

Niestety mamy teraz dużo problemów nie przewiozę szczura autokarem przez prawie 20 godz. Szukam w Polsce :)
Kluska - Wto Lip 24, 2012 15:31

Aktualne?
Przeszczepek - Wto Lip 24, 2012 16:49

Chętnie Przygarnę: )
lovecii - Śro Lip 25, 2012 07:32
Temat postu: szczurcia
Proszę na priv ;)
lovecii - Śro Lip 25, 2012 16:18
Temat postu: Szczurcia
Foty
Przeszczepek - Śro Lip 25, 2012 21:56

jestem chętny i to bardzo proszę o PW / GG (najlepiej) żeby się dogadać
szczurowata - Czw Lip 26, 2012 19:20

lovecii, i jak, ktoś bierze małą? :)
lovecii - Pią Lip 27, 2012 07:13

Narazie było kilka rozmów ale bez konkretów... :(
szczurowata - Pią Lip 27, 2012 08:09

lovecii, szkoda, bo czarnulka taaka cudna ;(
A powiesz o niej jeszcze kilka słów?

lovecii - Nie Lip 29, 2012 11:27

Tak :D Kiedyś wzięłam ją od babeczki, która normalnie handlowała na żywca tymi szczurami, w domu sam syf i same szczury. Natknęłam się na ogłoszenie i wzięłam ją razem z koleżanką z tego okropnego domu. Ale wtedy miałam warunki na trzymanie ich. Potem co się okazało obie były w ciąży.. baba nic nie powiedziała. Nietety albo stety urodziły się martwe a druga zjadła wszystkie..masakra. Noi zostały u mnie, jedna znalazła później dobry dom u jednej z forumowiczek. Teraz szukam dla czarnulki, a na imię ma Bambalina. Zdrowa, nie chorowała. Da się głaskać ale nie przepada za tym. Raczej jest spokojna. Jest uległa do innych szczurów. Szybko się zaaklimatyzowała. Ma jednak jeden defekt. Jak się gdzieś zaszyje a wsadzi się tam łape to lubi ugryźć, ale to jak jest ciemno a ona wlezie w jakąś dziurę. Generalnie tak sobie to niegryzie. Ale mysle, że jesli będzie ktoś poświęcał jej więcej czasu to będzie super przyjazna :)
unicorn - Nie Lip 29, 2012 13:39

Też tak myślę. :)
lovecii - Nie Lip 29, 2012 18:35
Temat postu: czarnulka
Dokładnie, dlatego szukam domku spokojnego dla niej, kto będzie miał więcej czasu. Ja obecnie zaczynam samodzielne życie 8) przeprowadzka i takie tam ma 3 szczurasy moje dwa od młodości ich nie oddam za chiny, ale jej należy się jakis domek kto ją pokocha i będzie sobie mogła spokojnie dożyć do końca. Czarnulka na moje oko ma już ok 2 lat. Wiec trzeba się z tym liczyć.
unicorn - Pon Lip 30, 2012 12:47

lovecii napisał/a:
dlatego szukam domku spokojnego dla niej, kto będzie miał więcej czasu
Super :) , nie można się kierować w końcu tylko swoim egoizmem.