Archiwum - [Warszawa] 1,5 roczna samotna dziewuszka do oddania.
mimibu - Wto Cze 26, 2012 20:12 Temat postu: [Warszawa] 1,5 roczna samotna dziewuszka do oddania. Witam!
Pomóżcie uratować moją Ciórcię przed samotnością! Jej przyjaciółka właśnie odeszła.
Tootsi ma około 1,5 roku. Jest typową czarno białą krówką. Kocha ludzi i uwielbia psocić. Bardziej niż jedzenie interesuje ją zabawa i odkrywanie nowych miejsc. Jest też lekkim tchórzem. TYPOWY SZCZUR. Potrafi zwrócić na siebie uwagę dziabiąc w duży palec u stopy (nigdy do krwi i zawsze tylko w ten jeden, ser?). Ostatnio odkrywa zamiłowanie do miziania i drapania za uszkiem. Jest optymistyczną atletką .
Pomimo że moja panna nie jest przylepą do innych osobników swej rasy, widzę jak marnieje w oczach. Leży na legowisku samotnie i jest coraz bardziej osowiała...
Niestety nie mogę przyjąć więcej Ciórków ponieważ ujawniła się u mnie alergia na te zwierzaczki. Po kontakcie z nimi zamieniam się w krówkę łaciatą . Dopóki panny były dwie jakoś dawałyśmy sobie radę z rozrywką, mizianiem, bójkami (po prostu załatwiały to między sobą, i moje minimum jakie mogłam przy nich spędzić nie umierając ze swędzenia wystarczało).
Wiek jest przybliżony, ponieważ szczurcia trafiła do mnie już dosyć spora. Została wyzwolona z rąk terrarysty.
Nie potrafię skazać jej na samotność w klatce ...
oto albumik z kilkoma zdjęciami mojej Tootuś ... Nieco małe, ale są... miłego oglądania...
http://www.fotosik.pl/u/m...5/album/1220915
Kluska - Wto Lip 03, 2012 11:55
Tootsi znalazła domek u akzi Zamykam.
|
|
|