To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Poznań-Szczurki dziewczynki szukają domu.

Zuzia1976 - Pon Cze 25, 2012 13:52
Temat postu: Poznań-Szczurki dziewczynki szukają domu.
:kciuki: Napisał do mnie Pan,który chce oddać dziewczynki 2 ośmiomiesięczne i jedna sześciomiesieczna.Wszystkie kapturki.Powodem podanym przez niego jest alergia żony.Zgodził się na podanie maila i wysłanie zdjęć do osoby zainteresowanej.Mieszka w Poznaniu i chce aby przyszły właściciel odebrał osobiście zwierzątka.Chciałam je wziąść ale mieszkam w Czę-wie a właściciel raczej nie godzi się na transport publiczny.Osoby zainteresowane proszę o kontakt ze mną.Z góry dziękuję za odzew. :kciuki:

Zmieniłam załącznik na miniaturkę. Kluska

ziew - Pon Cze 25, 2012 20:52

Zuzia1976, tak liczę i liczę i wychodzi mi ciągle, że albo to zdjęcie jest nie od tego postu, albo odwrotnie. Ciągle dochodzę do czterech szczurów, a w takim maleńkim akwarium (chyba nawet dla parki gupików za małym) trudno się pomylić o 25%, pomijając umaszczenie....
Cegriiz - Pon Cze 25, 2012 21:10

ziew, są tam cztery. Nie mylisz się.
Anata - Pon Cze 25, 2012 21:17

moze ten czwarty szczur to jej :roll:
Zuzia1976 - Śro Cze 27, 2012 16:42

Kochani nie dopisałam,przepraszam,fakt są 4 szczurki ale adopcja dotyczy dwóch kapturków i tego ciemnego,bo husky podobno już znalazł dom.To nie moje szczurki,napisał do mnie Pan z Poznania i prosił o pomoc.Akwarium ,zapewniał mnie,że tylko do czyszczenia klatek,że szczurki w nim nie mieszkają.Podaję maila tego Pana(za jego pozwoleniem oczywiście) i proszę się z nim kontaktować w sprawie adopcji jedrzej.czekaa333@gmail.com
Ninek - Śro Cze 27, 2012 17:22

Zuzia1976, a Ty chciałaś je wziąć na stałe?
Może po prostu ktoś z Poznania by je odebrał i wysłał konduktorką/normalnym transportem? Sam właściciel nie musi tego robić :P

Zuzia1976 - Sob Cze 30, 2012 20:59

Parę dni temu chciałam je wziąć ale teraz raczej nie ponieważ dostałam szczurkę do adopcji i prawdopodobnie jest ciężarna.Nie mam 100% pewności.Później poczytam o ciąży i młodych na forum.

[ Komentarz dodany przez: AngelsDream: Sob Cze 30, 2012 22:06 ]
Wziąć, a nie wziąść. Poprawiłam błąd. AD

Kluska - Sob Lip 28, 2012 12:50

Aktualne?
Zuzia1976 - Nie Lip 29, 2012 15:42

Chyba nie.Nie mam kontaktu z tym właścicielem.