Archiwum - [WARSZAWA] SAMICZKI ALBINOSY PÓŁROCZNE
Infanta - Czw Cze 14, 2012 23:12 Temat postu: [WARSZAWA] SAMICZKI ALBINOSY PÓŁROCZNE Wyciągnięte z laboratorium w listopadzie,
odrobaczone, oswojone,
łagodne i wobec ludzi, i szczurów (uległe)
6 dziewczynek, urodzone w pierwszej połowie października
Obowiązkowa umowa adopcyjna
Fotky
http://imageshack.us/g/252/img3405k.jpg/
Layla - Nie Cze 17, 2012 08:25
Infanta, myślę, że warto napisać o ewentualnych problemach zdrowotnych labików, jeśli są na coś podatne.
Infanta - Nie Cze 17, 2012 18:55
Są wrażliwe. Hop.
Martini - Nie Cze 17, 2012 19:06
Infanta, ale co to znaczy, ze "są wrażliwe"?
Infanta - Nie Cze 17, 2012 20:45
To znaczy, że nie widzę potrzeby napisania ani słowa więcej,
ponieważ opiekuję się nimi od listopada
i poza JEDNYM JEDYNYM przeziębieniem - tuż po przybyciu - mają się świetnie.
Martini - Pon Cze 18, 2012 12:15
Infanta, domyślam się, że mówimy o labikach z akcji listopadowej? W lutym miałaś więcej do powiedzenia na ich temat niż to, że "są wrażliwe".
http://forum.szczury.biz/...p=701318#701318
Wszystko jedno, czy tamte opisane to były te z przeziębieniem, czy z zapaleniem płuc - już w lutym miałaś do powiedzenie coś więcej na temat stanu ich zdrowia niż dzisiaj i więcej porad niż dzisiaj. Dlaczego to się zmieniło?
doskonale pamiętam sprawę labikową, bo sama miałam kilka na tymczasie - śledzę ich losy, wszystkie przeszły zapalenie płuc. A dzisiaj właśnie przeczytałam na orgach, że kolejny labiś z tej grupy chorował na zapalenie płuc i umarł, więc pisanie, że są "wrażliwe" to nadużycie, że tak to ujmę, zwłaszcza w kontekście tego, co napisałaś w lutym. Twoja wiedza nagle się zmniejszyła?
Infanta - Pon Cze 18, 2012 13:04
Zapalenie płuc, nie przeziębienie, fakt, mój błąd.
Poza tym wszystko jest w jak najlepszym porządku,
prześwietlenia łącznie z historią leczenia czekają na wgląd.
Infanta - Czw Cze 21, 2012 01:01
Hop!
smeg - Czw Cze 21, 2012 12:27
Infanta, prosiłam Cię o udzielenie szerszych informacji na temat zdrowia/chorób albinosek. Jeśli nie zostaną one tutaj wyczerpująco przedstawione, temat zostanie zamknięty. Nie możemy pozwolić na zatajanie stanu zdrowia adopcyjnych szczurów, nie mówiąc już o tym, że takie zdawkowe posty na pewno nie wzbudzają zaufania potencjalnych nowych właścicieli.
Infanta - Nie Cze 24, 2012 19:59
Proszę o zamknięcie tematu.
Layla - Śro Cze 27, 2012 21:37
Zamykam, ale jednocześnie jestem zniesmaczona takim zakończeniem, przecież wystarczyła rzetelna informacja, która należy się wszystkim chętnym.
|
|
|