To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [Warszawa i okolice] Oddam szczurka

MagduchaK - Wto Cze 12, 2012 22:17
Temat postu: [Warszawa i okolice] Oddam szczurka
Oddam tylko w dobre ręce (zastrzegam sobie prawo do wysłania kwestionariusza pytań a także ew. wizyty adopcyjnej) - samiec, dorosły, ponad rok (tak oceniła dr Rzepka z Medicavet) - dokładne ustalenie wieku niemożliwe, szczurek znalazł się u mnie przez przypadek (służę szczegółami na priv), stworzyliśmy mu dom tymczasowy, niestety nie może u nas zostać na stałe.Po ostatnich szczurzych stratach nie czujemy się na siłach wziąć mu towarzysza i zaopiekować się dwoma.A na samotność nie chcemy go skazywać.

Jest zdrowy, przebadany, wygląda na młodszego niż jest. Prawdziwy z niego słodziak, bardzo lubi ruch, nie ma w nim agresji. Kolor biało-czarny (z domieszką ciemnego brązu).Nie jest wykastrowany.

Jeśli potrzebna, możemy też oddać dużą, trzypoziomową klatkę.

mmarcioszka - Wto Cze 12, 2012 22:55

MagduchaK, a skąd go macie(jesteście DT)? Wstaw zdjęcia - pomagają w adopcji ;)
MagduchaK - Śro Cze 13, 2012 08:07

Został przygarnięty jako "towarzyszka" życia dla naszej Etny,a kiedy go odebrałam i okazało się,że wbrew zapewnieniom poprzedniej włascicielki jest samcem zostawiliśmy go u siebie (poprzednia właścicielka nie bardzo chciała przyjąć go z powrotem).

Zmieniłam załącznik na miniaturkę. Kluska

Asica21 - Śro Cze 13, 2012 18:30

Śliczny chłopczyk, może warto pomyśleć o kastracji?
MagduchaK - Czw Cze 14, 2012 09:02

Moja szczurzyca odeszła we wtorek, problem kastracji w kontekście połączenia obu szczurków nie jest więc aktualny. Może uda się znaleźć mu dom z kumplem.
anja88 - Czw Cze 14, 2012 14:48

wygląda prawie jak mój Łobuz, który niestety od wczoraj też jest sam. A ja właśnie się zastanawiam nad dokoptowaniem mu kolegi...
Mrjingles - Czw Cze 28, 2012 14:48

napisałam wiadomość na priv :)
MagduchaK - Pon Lip 02, 2012 16:54

Ogłoszenie nie jest już aktualne. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie.